29 Ekim'de okula gitmek zorunlu mu?

• Konuyu başlatan Xhaka
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 48
  • Görüntüleme 4.646
Hocam 29 Ekim'de okula gitmedim ve şimdi bir bakmak için e-Okul'a girdiğimde 29 Ekim tam gün yok yazılmışım ne yapabilirim böyle bir şey yapabiliyorlar mı?

Hocam öyle bir şey imkansız 29 Ekim günü yok yazılma yok e-Okul'a işleyemezler yanlışlık olmasın.

Hocam öyle bir şey imkansız 29 Ekim günü yok yazılma yok e-Okul'a işleyemezler yanlışlık olmasın.
Yok reis al bak 29 ekimde tam gün yok yazılmışım işleyememeleri lazım ama girmişler ne yapabilirim

Dosya Ekleri

• IMG_6594.jpeg
    IMG_6594.jpeg
    31,3 KB · Görüntüleme: 60
:) Türkiye'de yaşamıyormuş gibi "asla onu yapamazlar, onunla korkutmalarına izin vermeyin, hakkınızı arayın" ifadelerine düşmüş olmanız gülümsetti. Burası muz cumhuriyeti arkadaşlar altından girerler üstünden çıkarlar, ona itirazınızın geçerliliği olursa başka bir şeyi bulurlar ama yine de yazmak isterlerse yazarlar. Maalesef ülke, toplumu ortacılığa itiyor. Hep ortacı olacaksınız, göze batmadan yaşamaya çalışacaksınız maalesef buna ben de üzülüyorum ama bazı şeyler de bir kişinin isyanıyla olmuyor. 50 öğrencinin 40'ı gitmiyordur giden 10 kişiden birisi olun demiyor kimse. Ama 50 öğrencinin 40'ı giderken gitmeyen 10'dan olursanız, kamuoyu oluşturamazsınız ceza için maalesef.

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE, hocam bu nasıl oluyor?

Resmi tatilde devamsızlığın girilememesi lazım. Normalde sistemin hata vermesi gerekir, muhtemelen hata olmuştur çünkü resmi tatilde ders yokken nasıl yok yazılabilsin ki? Öğrencinin programa katılma zorunluluğu da bulunmuyor, arkadaşın gidip itiraz etmesi daha doğru olur ve dönüş yaparsa da iyi olur.

Resmi tatilde devamsızlığın girilememesi lazım. Normalde sistemin hata vermesi gerekir, muhtemelen hata olmuştur çünkü resmi tatilde ders yokken nasıl yok yazılabilsin ki? Öğrencinin programa katılma zorunluluğu da bulunmuyor, arkadaşın gidip itiraz etmesi daha doğru olur ve dönüş yaparsa da iyi olur.
Hocam diğer gitmeyenlerede sordum ne yazık ki onlarda da durum aynı itirazla bir şeyin değişeceğini sanmıyorum bu konuda çok katılar. Üstteki arkadaşımızda durumu çok güzel özetlemiş aslında bugün yanlıştan dönerler ertesi gün başka bir şey bulurlar artık bu durumlara şaşıramıyorum. En iyisi sesini çıkarmadan nasıl olsa 1 gün diyip devam etmek gibi gözüküyor.

Son düzenleme:
Bugün gözümle gördüm tutanak yedim 23 Nisana katılmadığım için ne yapacağım sanırım okuldan atılacağım bu gidişle 2 tutanak 1 sözleşme oldu. Hepside boş yere.

@Lapsekilli bıg smoke yardım eder misiniz hocam nasıl şikayet edeceğim.

@333365 etiketeleyemedim sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı