29 Ekim'de okula gitmek zorunlu mu?

• Konuyu başlatan Xhaka
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 48
  • Görüntüleme 4.648
@Xhaka, bir şey olmaz. İdari işlem nasıl başlatıyormuş? Tuttuğu tutanakların, hiçbir karşılığı yok ve disiplin cezası verse de neyden ceza verecek? Hiçbir geçerli ve mantıklı açıklaması yok, rahat olabilirsiniz. :D Dediklerimin de arkasındayım, bir sorun olursa da buradan yazın. Size akıl veririm, yol gösteririm. 20 yıl öncesinde değiliz, artık teknoloji çok gelişti ve teknoloji üzerinden her bilgiyi öğrenebiliyorsunuz. Hocalarınızın her dediğine inanmayın. Araştırın, öğrenin, hakkınızı savunmasını öğrenin.

@Xhaka, bir şey olmaz. İdari işlem nasıl başlatıyormuş? Tuttuğu tutanakların, hiçbir karşılığı yok ve disiplin cezası verse de neden ceza verecek? Hiçbir geçerli ve mantıklı açıklaması yok, rahat olabilirsiniz. :D dediklerimin de arkasındayım, bir sorun olursa da buradan yazın. Size akıl veririm, yol gösteririm. 20 yıl öncesinde değiliz, artık teknoloji çok gelişti ve teknoloji üzerinden her bilgiyi öğrenebiliyorsunuz. Hocalarınızın her dediğine inanmayın. Araştırın, öğrenin, hakkınızı savunmasını öğrenin.

Hocam elime bugün bir kağıt verdiler disiplin kurulundan gelmiş öyle yazıyordu gerekçe yazılması gerektiğini söylediler geçersiz sebebi olan tutan yiyecek ve disipline gidecekmiş herkes hastayım yazdı ki ben gerçekten hastaydım ailemi arayabileceklerini bildirdim korkutmak için olduğunu biliyordum ama bu kadarı fazla değil mi?

@Xhaka, bu kadarı gerçekten fazla. Yapmanız gerekeni söyleyeyim, sizin yerinizde olsam bunu yapardım: Önce durumu velinize anlatın ve disiplin cezasıyla korkuttuklarını belirtin. Veliniz de okula giderek A ya da B okulunun öğrencileri disiplin cezasıyla korkuttuğunu ve birkaç veliyle birlikte şikayet edeceğini belirtsin. %90 R atarlar. Şikayetle uğraşmak istemezler ve yaptıklarının yönetmeliğe göre hiçbir karşılığı yok. Dediğimi yapabilirsiniz. Geri adım atmayın, korkmayın onlardan.

@Xhaka, bu kadarı gerçekten fazla. Yapmanız gerekeni söyleyeyim, sizin yerinizde olsam bunu yapardım: Önce durumu velinize anlatın ve disiplin cezasıyla korkuttuklarını belirtin. Veliniz de okula giderek A ya da B okulunun öğrencileri disiplin cezasıyla korkuttuğunu ve birkaç veliyle birlikte şikayet edeceğini belirtsin. %90 r atarlar. Şikayetle uğraşmak istemezler ve yaptıklarının yönetmeliğe göre hiçbir karşılığı yok. Dediğimi yapabilirsiniz. Geri adım atmayın, korkmayın onlardan.

Aslında kağıdı vermeyecektim merak edip verdim bakalım ne olacak hasta olduğum için okula gitmedim diye tutanak ve disiplin mi yiyeceğim eğer böyle bir şey olursa sessiz kalamam annem sürekli okula gitmemi ister beni fazla anlamadı olanları anlattığımda okula gitseydin olmazdı diyor.

@Xhaka, tutanağın hiçbir geçerliliği yok, bir şey olmaz. Lise öğrencisi miydiniz?

Disiplin cezası veremezler, bir şey olmaz. Verdiklerini varsayalım. İtiraz ederseniz kaldırılır çünkü bir geçerliliği yok sebebin.

@Xhaka, rica ederim. Bir sorun olursa yazarsınız, elimden geldiğince yardım ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı