Lisede açığa geçmek ne kadar mantıklı?

MinikTurp

Hectopat
Daha fazla  
%4'lük dilimde olan bir Anadolu lisesinde okuyorum ama hocaları çok iyi değil. Bu sene 12 oldum dershaneye de gidiyorum. Okul dershane birlikte acayip yoruyor bu sene de tecrübeledim. Açığa geçmek istiyorum ama emin olamadım. TYT ve 11.sınıf konu eksiğim falan yok. Dershanede mezunlarla birlikte ders göreceğim rekabet daha fazla olabilir ama açıktan mezun olunca Erasmus olmuyor galiba. Şu an Erasmus düşünmüyorum ama liseyi açıktan bitirince ne gibi dezavantajlar olur?

%4'lük dilimde olan bir Anadolu lisesinde okuyorum ama hocaları çok iyi değil. Bu sene 12 oldum dershaneye de gidiyorum. Okul dershane birlikte acayip yoruyor bu sene de tecrübeledim. Açığa geçmek istiyorum ama emin olamadım. TYT ve 11.sınıf konu eksiğim falan yok. Dershanede mezunlarla birlikte ders göreceğim rekabet daha fazla olabilir ama açıktan mezun olunca Erasmus olmuyor galiba. Şu an Erasmus düşünmüyorum ama liseyi açıktan bitirince ne gibi dezavantajlar olur?
Hocam eğer rahat, yap demeden yapmayan biriyseniz hayatta bulaşmayın o işe 1 yılınız boşa gider.

Okula gidince de disiplin olmuyor ki.

Neden?

Hocam 12. Sınıf oldunuz anladığım kadarıyla bence geçmeyin çünkü belki okul olmadan ders çalışma yetkinizi kaybedersiniz ayrıca biz sizi tanımıyoruz ekranın karşısından birisizniz sizi tanıyan annenize, babanıza, abinize, ablanız, kardeşinize danışın buradan çok bir sonuç çıkmaz gibi çünkü.

Yapmayın bunu kendinize.

Hocalar bir yana arkadaşlarımın çoğu da ders çalışmaya pek meyilli değil.Boş derslerde ya konuşuruz ya oyun falan oynarız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı