Lisede Ağ işletmenliği mi Veri tabanı mı?

Lise düzeyinde bilişimle ilgili seçeceğin bölümler ya da alacağın dersler çok da önemli değil. İstediğini seçebilirsin. Lisede alacağın bilişim eğitimi çok kapsamlı olmayacaktır. Eğer gelecekte bilişim sektöründe çalışmak istiyorsan bunun için en kapsamlı eğitimi alacağın yer üniversitelerdir. İyi bir üniversiteyi hedefleyerek çalışman her şeyden çok daha önemlidir. Üniversiteye geçtiğinde her şeyi sana hiçbir şey bilmediğini varsayarak sıfırdan öğretecekler. Elbette önden ufak da olsa bir temelin olması kötü olmaz ancak olmasa da olur.

Meslek lisesinde ATP bölümünde okuyorum. 11. Sınıfa geçiyorum dal seçiminde aklımda veri tabanı ve ağ var, ağ seçmeyi düşünüyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi, hangisi daha iyidir?
Alternatif olarak kendi kendinize evde ders çalışarak üniversite sınavına hazırlanmanızı önerebilirim. Bu da açık öğretim lisesinde daha iyi olur. İsterseniz detaylı bilgi verebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı