Lisede akran zorbalığına maruz kalıyorum

Gamblecore

Hectopat
Daha fazla  
Sınıfta bir çocuk var adı B. C. Bu çocuğun boyu 180-190 civarında ve aşırıda güçlü. Herkesin içinde bana bağırıyor "kalk ** yerimden" diyor. Kendinden zayıfları eziyor (özellikle ben) arkası da var. Kavgaya giderken 15 20 kişiyle gidiyor öğretmene söylersem bu iyice delirir ve daha çok sıkıştırır. Ve bana ben sana şaka yaptım diye de abilik taslıyor ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınıfta bir çocuk var adı B. C. Bu çocuğun boyu 180-190 civarında ve aşırıda güçlü. Herkesin içinde bana bağırıyor "kalk ** yerimden" diyor. Kendinden zayıfları eziyor (özellikle ben) arkası da var. Kavgaya giderken 15 20 kişiyle gidiyor öğretmene söylersem bu iyice delirir ve daha çok sıkıştırır. Ve bana ben sana şaka yaptım diye de abilik taslıyor ne yapmalıyım?
Adamın yerine mi oturdunuz? Yoksa öylesine mi kaldırıyor?

Böyle tipler genelde güçlü gözükmeye çalışan tiplerdir. Ben pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Ancak yanına gidip düzgün bir dille uyarmakta fayda var. Ha olmadı kabadayılık mı tasladı. Al yanına birkaç aynı durumu yaşamış arkadaşını çık müdürün odasına. Bakalım bir daha yapabiliyor mu?

kendini ezdirme çünkü şimdi engel olmazsan böyle gider. kavga etme ama kendini ezdirme.

Diğer arkadaşlarımızın da dediği gibi, bir yetişkine veya okuldaki görevli olan öğretmenlerinize bu durumu bildirmelisiniz. Kimse kimseye rahatsızlık veremez öyle elini kolunu sallayarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı