Lisede arkadaş satmak

Hayatımız etrafımızı çevreleyen **çocu****** ile dolu.
Ben de çok satıldım.
Sevdiğim kızın ****** çıktığı bile oldu.
(Ban yemezsem iyi :D)
Bazı şeyleri takmamak lazım benim sadece 1 tane arkadaşım var dostum diyebileceğim, her şeyi açabileceğim.
Ben arkadaş edinmeyi şuna benzetiyorum sevdiğin kıza çıkma teklif etmeye.
Bir an tanışırsınız sonra sen tenefüste hebele hübele yapalım mı dersen %90 ihtimal sonu güzel bitiyor.
Fakat bu meslek liselerindeki %70 lik apaçilerde farklı oluyor.
Burada umman gereken o kişiyle doğru anda karşılaşmak ve onun yanında bir süre bol yaparak muhabbet açmaya çalışmak.
Burada tek ihtiyacın olan şans ve ben sana iyi şanslar diliyorum çünkü 7. Sınıfa kadar iyisinden kötüsünden arkadaşım olmadı.

Çok büyük olmasam da buradaki arkadaşlardan bir nebze büyüğüm, ben lisedeyken bir çok arkadaşım oldu ve böylelerini kolayca gözden çıkardım. Yani şöyle diyeyim kemik bir tayfam vardı onun disindada arkadaslarim vardi ama bazen inanmak istemesek de bazı şeyler karşılıklıdır insan ilişkilerinde. Vefa olduğu zaman arkadaşlık da sağlam olur. Kendime yakın gördüğüm kişilere hep iyi davranır manevi olarak vakit ayırır dertlerini dinler çözüm bulurdum. Maddi olarak elimden geldiğince yardım ederdim. Vefa olduğu zaman insanlar unutmuyor senin ona yaptığın iyiliği her zaman hatırlıyor hayatına nasıl yön verdiyse. Simdi 22 yasındayım bahsettigim kemik tayfa , herkes farklı sehirlerde farklı üniversitelerde ama hala birbirimizin en yakın arkadaşlarıyız ve sürekli görüşüyoruz ama bu bahsettigin insanlar gibi yüzlercesi geçti gitti hayatımdan. Cok kafaya takmamak gerek. Teknik lise konusunda da ben ortalama bir Anadolu lisesinde okudum ve pişman oldum ingilizcem cok iyidir sözelim de öyle ama arkadaşım kendini tanıyorsan ders calismayacagini biliyorsan , teknik lisese bilgisayar bölümü okumak daha mantıklı bence.

Ben 9. sınıfı endüstri meslek lisesinde okudum. Sonrasında aynı sınıftaki iki arkadaşımla beraber üç kişi beraber bir anadolu lisesine geçtik. Bunlardan biri sürekli açık arayan biriydi ve kızların yanında hep beni ezerdi. Diğeri ise duruma göre şerefsiz genel olarak iyi biri fakat hemen galeyana gelebilen biri. Sürekli yaptıkları hatalardan ben suçlu çıkıyorum. Bayağıdır böyle. Üçümüz için kurduğum grupta artık yazdıklarımı bile takmıyorlar. Neden dostum diyebileceğim insan yok. Babam asker olduğu için bana güvenmediklerini düşünüyorum. Çünkü herkes daha önceden birbirini tanıyor ben sonradan dahil oluyorum. Ne yapmalıyım?

Salla gitsin universitedeki arkadaşlıklar kalıcıdır lisedekiler fasa fiso merhaba merhaba şeklinde fazla samimiyet kurma.

Ben sporcu olmak istiyorum 6 yaşımdan beri basketbol futbol karate hepsini yaptım karate bitti son dal (seviye siyah) oldum yani düşünün çok kararsızım onlar diyor sporcu olamazsın tamirci olcan çok saçma 😾 hergün onlara küfür ediyorum şu anda ettim tamirci olmamı istiyorlar ciddeyim spora fiziğim olsun her şeyim çok uygun okul takımı vb lisanslıyım sen tamirci olcan diye tutturdular delirtecekler istedikleri benim yorulmam işkence çekmem kendileri bile dedi yorulcaksın işkence çekeceksin diye bıktım bunlardan artık @Recep Baltaş reis gibide olmak istiyorum düşün yani öfff😖
Nasıl ya? İnanılmazmış. Kendi hayallerine doğru yürü. Neye yeteneğin varsa oraya doğru yürü. Ailenle konuş ve durumu açıkla hala öyle diyorlarsa onları ikna etmeye çalış.

Beyler sakin olun yahu.Daha çok gençsiniz, yolun başındasınız.Ben de bu şekilde konuştuğum için çok da büyük değilim aslında ama size göre büyüğüm.Üniversitede 4. yılım bu sene, ve sizin durumlarınızdan ben de geçtim.Açıkcası ben hayatımda samimi bulmadığım kişileri direk silip attım.Sadece kendi çıkarları için hareket eden insanlardan hep nefret ettim.Ama lise yıllarımı kesinlikle mumla arıyorum.Eminim ki birçok üniversiteli bana katılacaktır.Ben üniversitede 1 tane adam gibi adama denk gelemedim.Herkes mi sadece kendini düşünür yahu!.Vallahi bir soyutladım kendimi insanlardan sormayın.Dostun var mı deseniz belki 1 ya da 2 derim,onlar da ayda 1 kere dostlarım oluyor,bu şekilde yani.Genel olarak yalnız yaşıyorum,çoğu zaman hoşuma giden bir durum yalnızlık.Dert tasa olmuyor vs..Ama bazı anlar geliyor, özellikle orda burda izlediğim filmlerden veya ne bileyim etrafımda gördüğüm bazı arkadaşlıklardan bir imreniyorum ki işte o anda depresyon başlıyor bende baya uzun sürüyor.Neden benimde olmadı, neden bu kadar yalnızım diyorum.Kendimi yemeğe, sigaraya, alkole veriyorum.Okulum da sırf bu yaşadığım streslerden çok aksıyor.Çok bunalımda olduğum döneme denk geldi vize sınavlarım geçen dönem.8 tane sınavımdan sadece 1'ine girdim o da öylesine.Sınavlarıma bile girmedim ki İnşaat Mühendisliği okuyorum,benim kadar sorumsuzunu da görmedim şuana kadar bölümde, aslında sorumsuzluk da değil, dediğim gibi yalnızlık depresyonları benim hayatımı mahvetti mahvediyor.Biraz içimi döktüm galiba.Affınıza sığınayım.Kısaca dostluk keşke yaşayabildiğim bir şey olsaydı.Hayatta bazı şeyleri paylaşmak insanı çok rahatlatıyor.Benim derdim paylaşamamakta.Dediğim gibi daha yolun başındasınız.Umarım çok güzel insanlara denk gelirsiniz.

Nasıl ya? İnanılmazmış. Kendi hayallerine doğru yürü. Neye yeteneğin varsa oraya doğru yürü. Ailenle konuş ve durumu açıkla hala öyle diyorlarsa onları ikna etmeye çalış.

İkna olmuyorlar benle dalga geçiyollar :( düşün yani ben bütün her şeyimi
Spora adadım diyebiliriz öyle büyüyünce göbekli bir Somali korsanı gibi olmak istemiyorum hem de geleceğim için düşün sen ömür boyu çalışacaksın 6000 TL'ye futbolcu yıllık 60000000M Euro kazancak adama koyar bu aga arada 3 0 farkı var bana da çok koyuyor işte ikna etmek imkansız ama gizli bir şekilde gideceğim vuris bitince öfff :(.

İkna olmuyorlar benle dalga geçiyollar :( düşün yani ben bütün her şeyimi
Spora adadım diyebiliriz öyle büyüyünce göbekli bir Somali korsanı gibi olmak istemiyorum hem de geleceğim için düşün sen ömür boyu çalışacaksın 6000 TL'ye futbolcu yıllık 60000000M Euro kazancak adama koyar bu aga arada 3 0 farkı var bana da çok koyuyor işte ikna etmek imkansız ama gizli bir şekilde gideceğim vuris bitince öfff :(.
Çok ilginç ya ailen oğluyla nasıl dalga geçer ki?

Ben sporcu olmak istiyorum 6 yaşımdan beri basketbol futbol karate hepsini yaptım karate bitti son dal (seviye siyah) oldum yani düşünün çok kararsızım onlar diyor sporcu olamazsın tamirci olcan çok saçma 😾 hergün onlara küfür ediyorum şu anda ettim tamirci olmamı istiyorlar ciddeyim spora fiziğim olsun her şeyim çok uygun okul takımı vb lisanslıyım sen tamirci olcan diye tutturdular delirtecekler istedikleri benim yorulmam işkence çekmem kendileri bile dedi yorulcaksın işkence çekeceksin diye bıktım bunlardan artık @Recep Baltaş reis gibide olmak istiyorum düşün yani öfff😖
Kendine bir tane spor seç ona odaklan diğer sporlar hobi olarak yapılabilir ama tek dala odaklanırsan daha başarılı olursun.Bir de okul takımı dışında kulüp arayabilirsin.Spor lisesi diyeceğim ama ailen zaten meslek lisesine gitmeni istiyor.Olay sende bitiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı