Lisede arkadaşlarım beni dışlıyor

Hayatın gerçeklerini yaşamış kişilere saygım sonsuzdur... Sen iyi insansın, o garip yaratıklardan uzak dur. Dilersen okul değiştirip yeni bir sayfa açabilirsin. Sakın bu yaşadıkların seni yıldırmasın, daima kararlı ve mantıklı ol.

Arkadaşın yok diye üzülme bu devirde gerçek dostluk yok ve onlara karşı duyduğun duygusal bağı kopar okullar bence kötü değil kötü olan bir sürü madde israfı insanların olması
Bu arada başın saolsun annenin mekanı cennet olsun
Yerinde olsam babanla konuşurdum içine atma hiçbir şeyi anı öfke patlamaları yaşarsan insanlar seni yanlış tanıyabilir babanla konuş açığa geç. onlarla bağını kopar
Bu toxiclik şaka felan yok
bide senlik bişey yok sınıfın toxic.
Eğer açığa gecemezsen yada geçmek istemiyorsan onlara düşman gibi davran iyi niyetle yaklaşma dürüst ol bişey isterlerse senden itici ol yani sende onlara toxic ol

Yalnızlık kötü bir şey, o konuda haklısınız. Ancak şimdiki liseli öğrencileri de zaten bir türlü anlayamıyorum, çok değişikler. Eğer onlara karşı bir absürt davranışın olmadıysa arkadaşların haksız, senlik bir problem yok. Kaldı ki böyle dışlamalarını gerektirecek bir sebep yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…