Lisede arkadaşlarım beni dışlıyor

Bende dışlanıyorum. Hiç bir sebep yokken. Okul ortamlarında Allah'a küfür etmemek, keko olmamak zayıflık ve aptallık olarak görülüyor. Sen hiç olmazsa okul değiştirmişsin. Benim ailem bana "Dayan 3 ay kaldı" diye savuşturuyorlar. Onun dışında müdüre gittin mi?

Hocam o ''Arkadaşlar'' kendi aralarında eğlenmek için başka insanlara sataşırlar. Öyle arkadaşınız olacağına hiç olmasın daha iyi. Bu arada okulda mutlaka sizinle ortak zevklere sahip, sizle arkadaş olmak isteyen biri vardır.
Bende dışlanıyorum. Hiç bir sebep yokken. Okul ortamlarında Allah'a küfür etmemek, keko olmamak zayıflık ve aptallık olarak görülüyor. Sen hiç olmazsa okul değiştirmişsin. Benim ailem bana "Dayan 3 ay kaldı" diye savuşturuyorlar. Onun dışında müdüre gittin mi?
Benim sınıfta da var hocam çyle tipler instagramdan gördüğü esprileri falan yapıyorlar birbirlerine tam ergenler grubu .

Ya sana öyle geliyor sanki dışlanmış gibisin ama öyle değil sadece kendin gibi ol rol yapma ve her şey düzelicektir.

Gayet te dışlanıyor. İnsanları enayi yerine koymayı keser misiniz? Kendini ezdirmektense yalnız kalsın daha iyi.

Yalnız kalmak çözüm yolu değildir yalnız kalamaz zaten imkansız bir şey bu kalırsa onu kötü etkiler hem de bayağı kötü içine kapalı olmak kötü biseydir bilmezsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı