Lisede arkadaşlık nasıl yapabilirim?

Hocam kavga olayı biraz sıkıntı 10 kişi sizi sıkıştırabilirler teke tek gelmiyorlar en iyisi hiç onlarla konuşmamak.

Kavga olunca hemen bizim okulda idareciler sınıfı basıyor örneğin telefon yakalandığında sınıfı basıyorlar asker kaldırır gibi çık tahtaya vs.

Ondan sonra her akşam uyumadan once keske dovseydim şu 2 IQ veledi dersin yani zararli bir bakima.
Elinden dövmek gelmiyor arkadaşın belli ki. Yapacak hiç bir şeyi yok. O yüzden avutmak istedim.

Ondan sonra her akşam uyumadan once keske dovseydim şu 2 IQ veledi dersin yani zararli bir bakima.

Katılıyorum, ileride pişman olabilir veya sosyal ilişkilerinde travmaya neden olabilir. Şiddet çözüm değildir ancak hiçbir şey yapmamak daha kötü.

Sana vurmaya kalkarsa öğretmenlere danış ha o çözüm yolu işe yaramadımı diyaframına çok hızlı ve sert bir şekilde vur yerde çırpınır sonra da toplum önünde onu küçük düşür bak bakalım bir daha vuruyorumu

Hocam zaten çocuk benden uzun bir de biraz kilolu oyunlarda ki bölüm sonu canavarı bildiğin. Arkadaşları var sağlam.

Ben genelde karsilik versem olaylar cok buyuyecegini bildigim icin karismiyorum gecip gidiyorum ama karsilik verirsen 1 defa yaparsin baska zaman da karismazlar sana.

Aynen hocam katılıyorum

Dosya Ekleri

• karate-kid (1).gif
    1,5 MB · Görüntüleme: 27
O zaman biraz güçlenmen lazım reis her gün her sabah kalktığında bile 100 şınav çek sonunda ulaşılamaz bir ego manyak olursun ciddi söylüyorum haftanın 5 günü her sabah 100 şınav çek spor yap hallolur o işler bir de uzun boylu ve kilolu olması senin için avantajlı adam atletik değil bacak ile kalf kası arasında eklem var elinle orayı kavra sık itmeye çalış her halikarda düşer zaten

Çocuktan güçlüysen karşılık ver. Gücün yetmiyorsada aşağıda anlattığım çocuk gibi davran. Bizim ortaokulda bi çocuk vardı, çok güçsüz duygusal bi aile çocuğuydu ama kimse ona bulaşamazdı sözleri ağırdı çünkü. Mesela biri buna el kol şakası yapsa hemen ağzına geleni sayardı küfür etmezdi ama keşke küfür etseydi dersiniz. Yani utanırdın karşısında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…