Lisede arkadaşlık nasıl yapabilirim?

Sana vurmaya kalkarsa öğretmenlere danış ha o çözüm yolu işe yaramadımı diyaframına çok hızlı ve sert bir şekilde vur yerde çırpınır sonra da toplum önünde onu küçük düşür bak bakalım bir daha vuruyorumu

Sana vurmaya kalkarsa öğretmenlere danış ha o çözüm yolu işe yaramadımı diyaframına çok hızlı ve sert bir şekilde vur yerde çırpınır sonra da toplum önünde onu küçük düşür bak bakalım bir daha vuruyorumu

Hocam zaten çocuk benden uzun bir de biraz kilolu oyunlarda ki bölüm sonu canavarı bildiğin. Arkadaşları var sağlam.

Aynen hocam katılıyorum 😂

Dosya Ekleri

• karate-kid (1).gif
    karate-kid (1).gif
    1,5 MB · Görüntüleme: 27
O zaman biraz güçlenmen lazım reis her gün her sabah kalktığında bile 100 şınav çek sonunda ulaşılamaz bir ego manyak olursun ciddi söylüyorum haftanın 5 günü her sabah 100 şınav çek spor yap hallolur o işler bir de uzun boylu ve kilolu olması senin için avantajlı adam atletik değil bacak ile kalf kası arasında eklem var elinle orayı kavra sık itmeye çalış her halikarda düşer zaten

12. sınıfa geçtim.10.sınıftan beri doğru düzgün arkadaş edinemedim. Sürekli beni küçük düşürmeye çalışan 1-2 kişi vardı. Çok rahatsız oluyordum o zamanlar. Ondan sonra 11.sınıfta geçtikten sonra 2.haftasında şube değiştirdim çünkü ortaokuldan arkadaşım vardı o şubeye geçtim önceki şubeden biraz daha iyi sayılır ama orada da aynı sorun var 1 öğrenci var okulun her 5 günü enseme vuruyor gidiyordu. Diğer arkadaşlara da vuruyor ama çok değil en fazla bana vuruyordu. Aynı zamanda benden kopya çekmek için tehditler savururdu. Benden kopya çekince bana bir şey yapmıyor canım kardeşim der ama kopya çekemeyince ve benim notum yüksek olunca her türlü zorbalığı yapardı. Genellikle bilişim derslerim çok iyidir matematiğim de iyi sayılır. Ben ona karşılık vermiyordum. Çünkü çok öz güvenli bir insan değilim. Zaten bu sene 3 gün staj 2 gün okul göreceğiz. Şimdi yiyorsa vursun bakalım :D arkadaşlık nasıl yapabilirim ve o çocuğa nasıl karşılık verebilirim?
Çocuktan güçlüysen karşılık ver. Gücün yetmiyorsada aşağıda anlattığım çocuk gibi davran. Bizim ortaokulda bi çocuk vardı, çok güçsüz duygusal bi aile çocuğuydu ama kimse ona bulaşamazdı sözleri ağırdı çünkü. Mesela biri buna el kol şakası yapsa hemen ağzına geleni sayardı küfür etmezdi ama keşke küfür etseydi dersiniz. Yani utanırdın karşısında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı