PRIME H610MK
Hectopat
Endüstriyel Otomasyon tercih edeceğim, ATP yazıyor. Bu nedir? Üniversiteye hazırlık falan varmış galiba. Tam olarak ne olduğunu anlatabilecek varmı? 9. sınıftan itibaren mi başlanıyor?
Her lisede var mı?ATP mis gibi bir şeydir. Evet 9'dan başlar. 10 ve 11. sınıfın yazında staj yaparsınız, 12'de full YKS kastırırlar. Kesin gidiniz.
Sadece o bölümde yok benim lisemde Bilişim Teknolojileri bölümü de öyle.Elektrik, Elektronik bölümü diye biliyorum
Sadece sınavla alan MTAL'de var.Her lisede var mı?
Hocam açılımı Anadolu teknik programıdır. AMP ise Anadolu meslek programıdır. Farkları ise Amp'de daha çok meslek dersi görürsünüz, Atp'de ise üniversite de hedeflenir. Staj dönemleri farklıdır.Endüstriyel Otomasyon tercih edeceğim, ATP yazıyor. Bu nedir? Üniversiteye hazırlık falan varmış galiba. Tam olarak ne olduğunu anlatabilecek varmı? 9. sınıftan itibaren mi başlanıyor
Endüstriyel Otomasyon tercih edeceğim, ATP yazıyor. Bu nedir? Üniversiteye hazırlık falan varmış galiba. Tam olarak ne olduğunu anlatabilecek var mı? 9. sınıftan itibaren mi başlanıyor?
Hayır hocam 2 sene meslek okudum 9 ve 10.sınıfı ATP şeklinde 9 ve 10 da normal olarak ders işledik. Tyt hazırlık cart curt kitaplar aldırdılar matematik dışında aldığımız kitapları kullanmadık.Her lisede var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.