Lisede bol pantolon giymek yasak mı?

Aşağıdaki resimdeki gibi bol pantolonlar okulda yasak mı? Liseye yeni geçeceğim ama dar da giymek istemiyorum kötü duruyor. Bol giysem sorun ederler mi?

Okula bağlı forma kurallarını söyleyeceklerdir sizlere, ilk günden gitseniz hiçbir şey demezler ayrıca bol pantolon giymek dar pantolon giymekten kat kat daha iyi hocalar hiçbir bir şey demez bence.

Okuldan okula göre değişir, fakat siyah olursa bişey diceklerini sanmıyorum. (siyah dışı kahverengi,yeşil,beyaz veya gri gibi şeylerde uyarırlar)

Düzgün fotoğraf bulamadım ya güzel bir kumaş pantolon bulursam.

İlk gün bir şey diyeceklerini sanmıyorum muhtemelen zaten şartları söylerler o gün. Sende sorarsın benzeyen varsa giyebilir miyiz diye. Ben mesela ortaokula gittiğim zamanlar siyah bir pantolon giyip gidiyordum bir şey demiyorlardı benzediği için.

İlk gün bir şey diyeceklerini sanmıyorum muhtemelen zaten şartları söylerler o gün. Sende sorarsın benzeyen varsa giyebilir miyiz diye. Ben mesela ortaokula gittiğim zamanlar siyah bir pantolon giyip gidiyordum bir şey demiyorlardı benzediği için.
Bende ortaokulda bol yeşil pantolon giyiyordum bir şey demiyorlardı. Bir de düz sweat izin verirler mi malum sonbahar kış geliyor.

Bende ortaokulda bol yeşil pantolon giyiyordum bir şey demiyorlardı. Bir de düz sweat izin verirler mi malum sonbahar kış geliyor.

Üzülerek söylüyorum ki lise ile ortaokul arasında üst kıyafet için cidden fark var. Pantolon anlamında da lise de sıkıntı çekmedim ama düz Sweat'e karışırlar. Okul forması giymek zorunda olduğun için. Okul formasının gözükmesi lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı