Lisede bulaşıyorlar ne yapmalıyım?

Napıcaksın dostum biliyor musun sen karşı çıkmadıkça sen ses çıkarmadıkça daha da üste çıkarlar o yüzden sesimizi de yükselticez gerekirse idare ye de bildiricez korkma korktu idareye şikayet ediyor falan diye sen yüreğinden onurundan ödün verme dimdik dur kardeşim.
 
Daha bu sabah bana oldu. Okulun delisi aniden sırtıma bastırmaya çalıştı, önceden savunma sanatlarından birine gittiğim için saniyesinde arkamı dönüp elini boşa çevirdim. Eline koluna sahip çık dedim çocuk korktu gitti.
Hocam hiç acımayın yüzüne vurmayın da göğüs kafesine yapıştırın gitsin.

Hocam konuyla alakasız hangi dövüş sanatına gittiniz?
 
1 - Savunma sporuna git maksimum 6 ayda verim alırsın Boks, K. Boks, Muay Thai ya da(Gücü kilodan ibaret sananlar için)
2 - Eğer durumun yoksa gidemez isen, Youtubeden teknikleri izle gerçekten işe yarıyor. (Ben gasp edilmekten kurtulmuştum.) Muay Thai tekniklerini araştırmıştım.
3 - Sen ona vuracaksın ama o sana vurmayacak mı iyi düşün dayak yersen daha çok üstüne gelecek.
4 - Muhtemelen idare ilgilense bile sözlü bir şekilde olacaktır.
 
1 - savunma sporuna git maksimum 6 ayda verim alırsın boks, k. Boks, Muay Thai'ya da(gücü kilodan ibaret sananlar için)
2 - eğer durumun yoksa gidemez isen, YouTube'dan teknikleri izle gerçekten işe yarıyor. (ben gasp edilmekten kurtulmuştum.) Muay Thai tekniklerini araştırmıştım.
3 - sen ona vuracaksın ama o sana vurmayacak mı iyi düşün dayak yersen daha çok üstüne gelecek.
4 - muhtemelen idare ilgilense bile sözlü bir şekilde olacaktır.

Hocam o çocuktan kolay kolay dayak yiyebileceğimi sanmıyorum çocuk korkağın teki hiç kavgaya veya bir olaya bulaşmamış hareketlerinden belli ediyor kendini idareye gitsem pek sallamazlar diye düşünüyorum.
 
Hocam o çocuktan kolay kolay dayak yiyebileceğimi sanmıyorum çocuk korkağın teki hiç kavgaya veya bir olaya bulaşmamış hareketlerinden belli ediyor kendini idareye gitsem pek sallamazlar diye düşünüyorum.
Hocam korku her şeyi yaptırır, Belli olmaz siz dediğim gibi gide bilirseniz gidin eğer gidemezsen youtubeden muaythai tekniklerini öğren, Tekme ve yumruklar yeter, Eğer kavga uzar yere kadar gider diye düşünüyorsan (Jiu jitsu ya da bjj bak) en kötü çok yakın mesafe olduğu zaman vücudunun her hangi bir yerine dirseğin ile vur. (Kulağı, Burnu, Çenesi. Boyun üstüne vurmamaya çalış, Kritik yerlere vurmamaya çalış işte. Dirsek ve diz için geçerli bu dediğim.)
 
Her gün okula gidiyorum ailevi küfür edip çocuk sürekli el kol hareketleriyle elini neredeyse yüzüme sokuyor sonrasında elini indirmesi için eline vuruyorum ardından 90 kilo olduğu için beni ittirip duvara yapıştırmaya çalışıyor. İttirme esnasında gelişine bir tane vursam disiplinlik olan ben mi olurum, o mu olur? Bunu çok merak ediyorum. Çıkışa çağırdım lakin el kol hareketleriyle gelmediğini belirtiyor.
Döv tabi dövebiliyorsqn dövemiyorsan müdüre veya ögretmene gitme aileni okula çagır
 
Fazla kiloyu güç sanıyorlar. Hiçbir şey yapabileceğini sanmıyorum.
Bizde de öyle bir tip var. Ama çocuk isveç çeliği gibi tekme tokat vuruyoruz göbeği ve kollarındaki yağ tabakaları yüzünden işlemiyor. Düşürüyoruz ağır olduğu için o değil biz düşüyoruz. Kilosu 120... (Cidden)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı