Lisede çok yalnız kaldım

okulumun taşınma ihtimali var seneye 1ay kadar bana uzak kalıyor ailem geç diyor dershaneye de gidiyorum ama o ortamı hic sevmiyorum hem bahçesi küçük hem tek bi yer bina küçük bide az insan var sürekli aynı yüzleri görmek bunaltıcı

bende böyle düşünüyorum sürekli ders çalışıp insanligimi gelecekte alacağım 20k maaşa feda edemem

insanların hakkımda ne dediği ne düşündüğü artık gram umrumda değil eskiden alinirdim takilirdim şimdi de böyle olunca yalnız kalmaktan sosyal hislerimi kaybetmiş gibi hissediyorum. çoğu kişi lise yılları özellikle 10 11 kafanin rahat olduğu zamanlar en eğlendiğin zamanlar der çok sey kaybetmis olmam ileri dönük motivasyonumu düşürüyor

Son düzenleme:
Konu konuyu açar. Sohbet ederken gereksiz strese girme. Hemen konuyu kapamaya da çalışma. Bir şey konuşursunuz, ordan aklınıza başka bir şey gelir, sonra karşıdakinin aklına bir şey gelir. Böyle böyle akar gider. Yapamıyorum, edemiyorum diye gereksiz strese girmeye gerek yok.

evet bunu orta okuldan biliyorum ama insanların yanına gittiğim zaman tamamen sohbet yetim kayboluyo hani hicbisey gelmiyo aklıma o konu hakkında fikrimi belirteyim yorum yapayım konu açayım diyorum ama olmuyor cekindigimden utandigimdan degil neden bilmiyorum

Hocam, resmen benim hayatımı anlatmışsınız. :') Bende böyleydim. Size nasıl zorbalık yaptılar bilmiyorum ama benimle geliyorlardı, kavga ediyorlardı durduk yere. Dertlinin halinden aynı derde sahip olan anlarmış. Size bir sorum var hocam. Hiç mi konuşamıyorsunuz? Konuşmak istediğiniz birisi gelipte konuşamadınız mı? İsterseniz benimle konuşabilirsiniz. Elimden geldiğimce yardımcı olurum ben. Sizinle aynı sınıftayım. Konuşmak isterseniz söyleyebilirsiniz hocam.

Bende de durumlar pek farklı değildi. Zaten çok konuşmak zorunda da değilsin. Bir kaç kafa dengi arkadaş bulunca gerisi geliyor zaten. Kütüphaneye gidersiniz, başka yerlere gidersiniz falan ondan sonra sen de daha rahat konuşmaya başlarsın. Konuşurken bir şey bulamamanin tek sebebi kendini konuşurken rahat hissetmemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…