Lisede çok zorlanıyorum

Sınıfta asosyal kalması yapabileceği en kötü durumlardan birisi sosyalleşmesi gerek yarın bir gün sınıf önünde okul önünde duyuru yapması gerekince eli ayağı birbirine dolanacak şimdiden sosyal olmaya başlamalı lise geçmez asosyallikle kaynaşması gerek.

İstesem de benimle olmak isteyecek birini bilmiyorum ciddi anlamda dedikodum çıktı 11. sınıfın ikinci yarısını okula gidemedim veliler itiraz ediyordu bu sene başladım tabii gelincede deccal muamelesi görüyorum okul iyi bir okul hocaların derslerini anlıyorum zaten kendimi derse verdim fakat yalnız kalmanın getirdiği acıyı içimde atacak yer kalmadı bitsinde kurtulsam diyorum. İnsanlarla normalden iyi anlaşırım genelde çünkü karşımdakine göre tavır alırım hep onun kanından giderim bakalım 1 sene daha dayanmak lazım yine de sağ ol.

Arkadaşlar öncelikle selam. Bu konuyu hem biraz içimi dökmek hem de yardım istemek için açıyorum. Öncelikle bugün liseye başladım, LGS puanım istediğim gibi gelmedi OBP'yle alan ortalama bir liseye gidiyorum. Yaz tatili boyunca hiç sosyalleşmediğimden olsa gerek birden böyle kalabalık bir ortama girince kaygıdan ne arkadaş edinebildim, ne hocalarımla doğru düzgün tanışabildim, tüm gün sadece sırada oturdum. Bütün sene nasıl olacak nasıl geçecek diye düşünmeden duramıyorum, ne yapmam lazım? 😔
bahsettiğin durum hala geçerli mi yoksa alıştın mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı