Lisede dayak yer miyim?

Şimdi dostum sen düzgün durduktan sonra kimse sana bulaşmaz kolay kolay. Göze batmayacaksın fazla, bak ben 12 sınıfım toplasan bir defa dayak yeme raddesine gelmişimdir oda kız mevzusundan, sen sen ol kız mevzularına karışma, adın geçmesin, adını geçirtme.
9 Sınıfta ortamını düzgün seç, 9 sınıf en çok kalma olasılığı olan sınıf (bence).
Düzgün takıl hocalarını dinle, saygılı efendi olduktan sonra kimse sana bulaşmaz bulaşamaz.

Arkadaşlar kavgayı çok sevmiyorum. Millete bulaşmasam dayak yer miyim?

Kanka bence arkadaş edinmeye çalış biz 9. sınıfta 3,4 kişi gezerdik hep en az yani arkadaş ortamımız bu şekildeydi. Çok kalıplı insanlar değiliz fakat 9 boyunca bir sürü itişme yaşamamıza rağmen biriyle gerçek manada kavga etmedik.Anlayacağın arkadaşlarınla gez maksimum bi yumruk yersin acaba dayak yer miyim diye düşünme.

Biri sana bir şey yaptımı mı, direkt müdürün odasına. Anında paket oluyorlar. Hatta o kadar yakaları sıkışıyor ki, yüzüne bakamıyorlar ;)

Kavga mevzusu geçince, uzak durucan o ortamdan. Direkt müdür odasına, kavgaya teşfik ediyorlar falan filan yine paketler. Ağzın var konuş.

Lisede gruplaşma vardır. Biriyle münakaşaya girersen muhtemelen tek olmana rağmen 3-4 kişi gelip seni sıkıştıracaktır. Bu her lisede vardır Fen liselerinde bile olur. Gerçek kavga sadece kız meselelerinde olur. Laf sokma veya omuz atma ile başlayan münakaşalarda sürtüşme olduktan sonra biter kavga. Çok endişelenmene gerek yok kendi dengin olan arkadaşlar bulup onlar dışında kimse ile samimi olmasan, sadece merhaba merhaba olsa sorun çıkmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı