Çok alengirli işler yaparsan bu seferde bir şeyler gizliyormuş gibi durur+1nolu Amerikan WhatsApp numarasından atsam ne olur?
Çok alengirli işler yaparsan bu seferde bir şeyler gizliyormuş gibi durur+1nolu Amerikan WhatsApp numarasından atsam ne olur?
Ya git müdüre okul çıkışı böyle hocam bişi konuşucam ahmet derste böyle yapıyor hocam de kasma bu kadar+1nolu Amerikan WhatsApp numarasından atsam ne olur?
Kimseye söylemeyin ama ben yapanı biliyorum.
Hocanız kör müydü peki? Ya da koku alamıyordu. Çünkü bizim müdürler odasından alıyordu kokuyu. Yakalanınca da muhabbet bu şekildeydi:
Bizim okul koridorunda hava sirkülasyonu vardı ondan bütün okula yayılıyordu koku.Dersi doğru seçeceksin, biz içerken kendi parfümünden koku alma duyularını yakmış İngilizce hocasını seçerdik mesela. O parfümün yoğunluğundan değil hoca, önümüzde oturanlar bile sigara kokusunu alamıyordu.
Bizim okul koridorunda hava sirkülasyonu vardı ondan bütün okula yayılıyordu koku.
10000IQE hocam siz beni nereden tanıyorsunuz?
@Froster_xx işte bak ben mükemmel bir örneğim şimdiye ben sizin sınıfta olsaydım herkese ders vermiştim.
Bizim sınıflarda cama doğru kalın kolonlar var, arkasına geçip camdan sigara içen çok kişi var. Öğretmen yaklaşınca biri ses ediyor hemen fırlatıyor sigarayı, hoca da camdan bakıyor zannediyor. Ne koku ne bir şey var.O ilginç bir olay. Bizde tuvalette içen davarlar tüm koridoru ve okulu duman kokuturdu. Yerine ve havalandırmasına göre normalde sigara içen birisi bile hemen hissedebiliyor.
Şikayet et, olsun bitsin bu iş. En fazla hocaya ispitlerken yakalanırsan veya ona benzer bir olay yaşarsan okulda ispitçi diye adın çıkar o kadar.
Bizim sınıflarda cama doğru kalın kolonlar var, arkasına geçip camdan sigara içen çok kişi var. Öğretmen yaklaşınca biri ses ediyor hemen fırlatıyor sigarayı, hoca da camdan bakıyor zannediyor. Ne koku ne bir şey var.
10000IQ
O ilginç bir olay. Bizde tuvalette içen davarlar tüm koridoru ve okulu duman kokuturdu. Yerine ve havalandırmasına göre normalde sigara içen birisi bile hemen hissedebiliyor.
Dersi doğru seçeceksin, biz içerken kendi parfümünden koku alma duyularını yakmış İngilizce hocasını seçerdik mesela. O parfümün yoğunluğundan değil hoca, önümüzde oturanlar bile sigara kokusunu alamıyordu.
Çok alengirli işler yaparsan bu seferde bir şeyler gizliyormuş gibi durur
@Froster_xx okulun arkanda çıkma gibi bir durumu da var sıkıntı çıkarsa hukuki yönden. Yani korkma, git söyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.