Çözüldü Lisede devamsızlık hakkı kaç gün?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Klayz1nSs

Centipat
Daha fazla  
Lisedeyim 10 gün özürsüz, 20 gün özürlü hakkınız var diyorlar. 9 gün özürsüz yaptım. Belge alabilir miyim? İnternette 5 gün özürsüz yapan belge alamaz diyor hocalara soruyorum bir bilgim yok diyor. Müdür yardımcısına sordum alırsın dedi ama pek emin olamadım.

Çözüm
10 gün özürsüz devamsızlık hakkınız var, özürsüz özürlü toplam 30 gün. Özürsüz 10'u geçmemeli. Belge almanıza engel bir durum yok, alırsınız. O kural kaldırıldı. Kalmazsınız sınıfta.
Hocam şu an 5 gün belge alayim diye gidiyorum emin misiniz?
10 gün özürsüz devamsızlık hakkınız var, özürsüz özürlü toplam 30 gün. Özürsüz 10'u geçmemeli. Belge almanıza engel bir durum yok, alırsınız. O kural kaldırıldı. Kalmazsınız sınıfta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alamazsın, belgenin de bir önemi yok zaten.
O kural kaldırıldı.

Hocam şu an 5 gün belge alayim diye gidiyorum emin misiniz?

Yanlış bilgi: https://www.technopat.net/sosyal/konu/liselerde-devamsizlik-sueresi-kac-guenduer.3099912/
20 gün özürlü 9.5 gün özürsüz yapabiliyorsunuz. Özürsüz 9.5 günü geçerse kalırsınız dendi bize öğretmenler ve müdür yardımcıları tarafından. 10 yapmamaya çalışın.

Son düzenleyen: Moderatör:
20 gün özürlü 9.5 gün özürsüz yapabiliyorsunuz. Özürsüz 9.5 günü geçerse kalırsınız dendi bize öğretmenler ve müdür yardımcıları tarafından. 10 yapmamaya çalışın.
Üstte belirttik ve kaynakta mevcut. Müdür yardımcılarınız ve öğretmenleriniz ya yanlış biliyor ya da klasik öğrenci okula gelsin diye söylemişlerdir. 9.5 günü geçerse kalırsınız demelerinden sizi okulda tutmak için yapıldığı belli. 10 olmasın devamsızlığınız demek istemişlerdir muhtemelen. Ne olur ne olmaz yarım gün okula geç kalırsın, sıkıntı çıkmasın diye.

Yanlış bilgi: https://www.technopat.net/sosyal/konu/liselerde-devamsizlik-sueresi-kac-guenduer.3099912/
Lisedeyim 10 gün özürsüz, 20 gün özürlü hakkınız var diyorlar. 9 gün özürsüz yaptım. Belge alabilir miyim? İnternette 5 gün özürsüz yapan belge alamaz diyor hocalara soruyorum bir bilgim yok diyor. Müdür yardımcısına sordum alırsın dedi ama pek emin olamadım.

10 gün özürsüz hakkın var 20 gün özürlü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı