Hocam ben eskiden devamsızlık yüzünden sınıfta kaldım. Bayağı ağır hastalık geçirmiştim, devamsızlığım 36 gündü. Hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Eğer devamsızlık siliniyorsa biraz daha ayrıntılı anlatabilirseniz iyi olur.Hocam şu şekilde o herhangi birini aştığınızda direkt sınıf tekrarı oluyor ama istisnalar var mesela sakatlanma gibi durumlarda aile okul disiplin kurulu ile iletişime geçip sildirebiliyor maalesef.
Hocam öyle bir şey yok aile disiplin kurulu ile iletişime geçip devamsızlık sildiriyorlar.
Hocam belge sınırı 5 gün hala okuyan ve lise 11'e giden birisi olarak söylüyorum daha dün arkadaşım sırf devamsızlığı yüzünden belge alamayacağını söyledi.
Hocam ben eskiden devamsızlık yüzünden sınıfta kaldım. Bayağı ağır hastalık geçirmiştim, devamsızlığım 36 gündü. Hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Eğer devamsızlık siliniyorsa biraz daha ayrıntılı anlatabilirseniz iyi olur.
Kaynak gösterin? Hiçbir yerde yazmıyor güncel olarak böyle bir şey yok. Eskidendi belge olayı.Ben yanlış bir şey söylemedim, belge için sınır halen devam etmekte. Düzgün araştırmanızı ve öğrenmenizi tavsiye ediyorum.
Arkadaşını söyledi diye öyle olmuyor, güncel olarak böyle bir şey yok. Md. Yardımcısına da sormuştum emin olmak için bu konuyu. Geçen sene 8 gün devamsızlıkla belge aldım, bu sene de aynı şekilde sınır yok belge için, sınıfta kalmadığınız sürece. Güncel olarak öyle bir şey yok. Söylentiden ibaret. Eğer ısrar ediyorsanız kaynak gösterin.Hocam belge sınırı 5 gün hala okuyan ve lise 11'e giden birisi olarak söylüyorum daha dün arkadaşım sırf devamsızlığı yüzünden belge alamayacağını söyledi.
Çözüm olarak işaretlenen mesajı bırakayım o zaman. Kaynak gösterin diyorum hala kuzenim o bu cart curt diyorsunuz. Meb'in devamsızlık yazısında böyle bir şey yok. Ağabeylik taslayacağınıza biraz araştırın öyle cevap yazın.Evet, liselerde bu sistem kaldırıldı. Özürsüz 5 günü aşsanız da takdir/teşekkür belgesi alabiliyorsunuz. Ortaöğretim kurumları yönetmeliği madde 160'a bakabilirsiniz.
10 gün özürsüz devamsızlık hakkınız var. Özürlü devamsızlık için bir sınır bulunmuyor. Toplam 30 gün devamsızlık hakkınız var.
Sizin kadar değil.Yanlış bilgi veriyorsunuz.
Sizin kadar değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.