Lisede devamsızlık nasıl sildirilir?

• Konuyu başlatan PC213
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 791
Geçen dönemden devamsızlığım var. Sildirmek için nasıl dilekçe yazmalıyım ve silerler mi?

Annen veya baban okula bir gelsin konuşsun eskiden benim zamanımda (2015-20) dilekçe haklı bir sebebe bağlı olduğu müddetçe silinebilir oluyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Devamsızlık silinmiyor, en fazla özürsüz devamsızlıklarınızı özürlüye çevirebilirsiniz. Velinizin müdür yardımcısıyla görüşmesi gerek.

Hergangi bir velin okula gidip o gün için bir mazeret söylerse silinir.

Mazaret uzak bir okulda artık yurtta kalmak istememek olabilir mi, geçen senelerde uydurma bir mazaretle dilekçe vermiştim de kötü hşssediyorum ya gerçek mazarerim şuydu nakil aldırmak istşyordum ve arrtı yurtra kalmak istemediğim için 10 gün falan bu şekilde özürlüye geçirildi ama tabii gerçek mazareti bilmiyorlardı. O zamanlar nakiller kapalı diye istediğim okula gidememiştim.

Annen veya baban okula bir gelsin konuşsun eskiden benim zamanımda (2015-20) dilekçe haklı bir sebebe bağlı olduğu müddetçe silinebilir oluyordu.

Mazaretin geçersiz olduğu durumlar oldu mu benim mazaretim geçerli midir bir bakar mısınız yukarıdaki yorumuma

Technopat Haberler

Geri
Yukarı