Lisede devamsızlık

atabey5101

Hectopat
Belirli sebeplerden dolayı 5 özürsüz devamsızlığım var. Lisede 5 gün devamsızlığı aşan öğrenciler belge alamıyormuş sanırım. 5 gün belge alır mı? Yoksa bu kural 5 günü aşınca mı uygulanıyor?

Ben gitmediğim günler için sonrasında aileme dilekçe yazdırıyorum, siz de gitmediğiniz günler için dilekçe yazdırabilirsiniz. Devamsızlığın ardından 5 iş günü içerisinde dilekçenin teslim edilmesi gerektiğini söylüyorlar ancak kendileri dilekçeleri 5 gün içerisinde işleme koymuyorlar, kabul etmeyeceklerini zannetmiyorum. Bildiğim kadarıyla 5 günü aşan devamsızlıkta belge verilmiyor.

Ben gitmediğim günler için sonrasında aileme dilekçe yazdırıyorum, siz de gitmediğiniz günler için dilekçe yazdırabilirsiniz. Devamsızlığın ardından 5 iş günü içerisinde dilekçenin teslim edilmesi gerektiğini söylüyorlar ancak kendileri dilekçeleri 5 gün içerisinde işleme koymuyorlar, kabul etmeyeceklerini zannetmiyorum. Bildiğim kadarıyla 5 günü aşan devamsızlıkta belge verilmiyor.

Yani şu an belge alabiliyorum doğru mu anladım acaba? Ayrıca teşekkürler.
Başka cevap yok mu?
Yani şu an belge alabiliyorum doğru mu anladım acaba? Ayrıca teşekkürler.
Başka cevap yok mu?

Başka cevap yok mu?

Son düzenleme:
5 günü aşınca mı uygulanıyor?
5 günü aşarsanız uygulanır, sınıfta kalma için de aynı şey geçerli. Özürsüz 10.5, özürlü 20.5. Bu ikisinden biri bu sayıyı aşarsa da sınıfta kalıyorsun.

Kısacası 5 gün olduğunda belge alabiliyorsun, problem olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı