Hocam siz dil bölümüne tam yatkın değildiniz galiba. Bu bölümler işin kolaylığına bakmıyor bence. Eğer arkadaş dilleri seviyorsa zaten ona çoğu şey kolay gelir.Dil seçme 11.sınıfımı dilde heba ettim eşit ağırlık aşırı kolay bir bölüm emin ol.
Hocam siz dil bölümüne tam yatkın değildiniz galiba. Bu bölümler işin kolaylığına bakmıyor bence. Eğer arkadaş dilleri seviyorsa zaten ona çoğu şey kolay gelir.
Gayet de öğretiyorlar hocam merak etmeyin. "Kendin çalışır yine bir şekil yaparsın" demişsin de arkadaş en az 15 saat İngilizce görecek özel ders misali. Aşırı yararı olacak eğer gerçekten dil bölümü istiyorsa.Lisede dil seçme. Dil mi öğretiyorlar? Tm falan seçte en azından matematikten nasiplen. Dilden gireceksen kendin çalışır yine bir şekil yaparsın. Mat2 ile uğraşırken temel matematik çocuk oyuncağı gelecek ve dilcileri TYT'de tokatlayacaksın, güven bana.
Gülü seven dikenine katlanır.En yatkın bendim seçenler arasında 8.siniftan 11.sinifa kadar kelime ezberledim günde 10 tane. Ama kelime ezberi ile bitmiyor işte.
Size kolay gelen şey, arkadaşa zor gelebilir hocam? Kolaylığa göre bölüm seçerse çok daha kötü bir yola düşebilir.Dil seçme 11.sınıfımı dilde heba ettim eşit ağırlık aşırı kolay bir bölüm emin ol.
Diğer bölümlerde benim için daha iyi olabilir bilemem ama ben sadece dil üzerinden gitmek istiyorum çünkü ciddi anlamda ilgim var ve yeteneğimde. Şu anki gördüğüm Almanca ve İngilizceye çalışmıyorum bile. Diğer öğrenmediğim şeylere çalışıyorum. Büyük yatkınlığım var çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.