Lisede dil okunur mu?

Oyun_Egemeni

Centipat
Daha fazla  
Benim AB pasaportum var (Bulgaristan). Eğer İngilizcemi yeterince geliştirir isem ve bunun yanına 2. bir dil olarak Almanca ekler isem, Almanya'ya veya İrlanda'ya gidip iş bulabilir miyim? Ben Almanya'da polis olmayı düşünmüştüm, bedensel olarak gayet yeterli bir bedenim var ama sizden de tavsiyeler almak isterim.

Lisede dil sertifikası vermiyorlar şehirinizde tömer varsa oradan paralı kursa gideceksiniz mecbur ama zaten seviyeniz yüksekse seviye testpit sınavından C1 falan yaparsanız 3 ay gidip C2 sertifikayı alabilirsiniz ya da o kurumda seviye atlama sınavları kaç ayda bir yapılıyorsa işte ben de tömerde çalişıyorum sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Lisede dil sertifikası vermiyorlar şehirinizde tömer varsa oradan paralı kursa gideceksiniz mecbur ama zaten seviyeniz yüksekse seviye testpit sınavından C1 falan yaparsanız 3 ay gidip sertifikayı alabilirsiniz ya da o kurumda seviye atlama sınavları kaç ayda bir yapılıyorsa işte ben de tömerde çalişıyorum sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Ben İngilizcemin en az 2B olduğunu düşünüyorum daha 8.sınıfta Amerikan insanlar ile sadece İngilizce konuşabiliyordum şu anda daha iyi bile olabilir bu sınava direk gidip 1 günde katılmak mümkün müdür?

Hocam bu sınav dediğiniz şey paralı kursa girmeden önce hangi seviyeden başlayacağınızı anlamak için yapılan sınav ve kalıcı sertifika almak için en az B2 sertifikası gerekli diğerlerini 6 aylık alabiliyorsunuz sadece kurslar aylık 6000 lira Antalya'da sizin orada ucuz da olabilir.

Ben İngilizcemin en az 2B olduğunu düşünüyorum daha 8.sınıfta Amerikan insanlar ile sadece İngilizce konuşabiliyordum şu anda daha iyi bile olabilir bu sınava direk gidip 1 günde katılmak mümkün müdür?
A2 seviyesindede konuşursunuz, b2 olup olmadığınızı ancak testler ve kelime bilginizle öğrenebilirsiniz. Bu senenin veya geçen senenin ydt sınavlarina bir bakın.

Benim AB pasaportum var (Bulgaristan). Eğer İngilizcemi yeterince geliştirir isem ve bunun yanına 2. bir dil olarak Almanca ekler isem, Almanya'ya veya İrlanda'ya gidip iş bulabilir miyim? Ben Almanya'da polis olmayı düşünmüştüm, bedensel olarak gayet yeterli bir bedenim var ama sizden de tavsiyeler almak isterim.
Amacınız zaten Almanya İrlanda'da meslek yapmaksa dil sınıfına gidin çok çok daha üst seviyeye çıkartırsınız İngilizcenizi.

Hocam bu sınav dediğiniz şey paralı kursa girmeden önce hangi seviyeden başlayacağınızı anlamak için yapılan sınav ve kalıcı sertifika almak için en az B2 sertifikası gerekli diğerlerini 6 aylık alabiliyorsunuz sadece kurslar aylık 6000 lira Antalya'da sizin orada ucuz da olabilir.

Hocam ben istanbuldayım ama bu verdiğiniz öneri için teşekkürler.

A2 seviyesindede konuşursunuz, B2 olup olmadığınızı ancak testler ve kelime bilginizle öğrenebilirsiniz. Bu senenin veya geçen senenin YDT sınavlarina bir bakın.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı