Lisede disiplinde ne olur?

• Konuyu başlatan zeeQ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 762
Merhaba bugün sabah okuldayken küfür ettim, beden hocası duymuş, yanına çağırdı, ismimi numaramı kağıda yazdı disipline gideceğimi beni çağıracaklarını söyledi, disiplinde ne olacak?
Disiplene gitmeyeceksin hocan da seni çağırmayacak. klasik hocalar, yaptığın "yanlışı" bir daha yapmaman için gözünü korkutmak amacıyla kağıda ismini yazmış. o kağıt şu an çöpte falandır büyük ihtimalle

Disiplene gitmeyeceksin hocan da seni çağırmayacak. Klasik hocalar, yaptığın "yanlışı" bir daha yapmaman için gözünü korkutmak amacıyla kağıda ismini yazmış. O kağıt şu an çöpte falandır büyük ihtimalle.

Hocam benim anlamadığım bu herifler özel hayatlarında hiç mi küfür etmiyor sanki annesine sövdüm ne oldu ağzımdan çıktıysa 1 kere.

Hiçbir şey olmaz rahat ol. Canı sıkılmış kendine meşgale arıyor. Beden "hocası" adı üzerinde. Bunlar bizim zamanımızda da sadece gezinirdi.

Ha bağıra bağıra küfretmen doğru mu? Değil. Ne okulda ne de başka bir yerde. Sadece küfür değil, aciliyeti yoksa toplum içinde bağıra bağıra konuşmak bile yanlış. "Aman disipline gideceğim" diye değil, doğru hareketler olmadığı için yapma.

Annenle dışardayken birinin bağıra bağıra sövdüğünü düşün, "hoşuma gitmezdi" diyorsan, başkalarını da buna maruz bırakma.

Hiçbir şey olmaz rahat ol. Canı sıkılmış kendine meşgale arıyor. Beden "hocası" adı üzerinde. Bunlar bizim zamanımızda da sadece gezinirdi.

Ha bağıra bağıra küfretmen doğru mu? Değil. Ne okulda ne de başka bir yerde. Sadece küfür değil, aciliyeti yoksa toplum içinde bağıra bağıra konuşmak bile yanlış. "aman disipline gideceğim" diye değil, doğru hareketler olmadığı için yapma.

Annenle dışardayken birinin bağıra bağıra sövdüğünü düşün, "hoşuma gitmezdi" diyorsan, başkalarını da buna maruz bırakma.

Hocam bağırmadım aslında bahçede arkadaşla yürüyorduk normal ses tonuyla söyledim hocada arkamdaymış şansıma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı