Lisede hangi alan seçilmeli?

gaullle

Centipat
Hocam hepinize iyi günler,10. sinifim ve bugün bize alan seçimi kağiti verdiler ve ne yapacağim hakkında hiçbir fikrim yok. Daha doğrusu dil ile eşit ağırlık arasında kaldım.
Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hepinize iyi günler,10. sinifim ve bugün bize alan seçimi kağiti verdiler ve ne yapacağim hakkında hiçbir fikrim yok. Daha doğrusu dil ile eşit ağırlık arasında kaldım.
Ne önerirsiniz?
Dil ve eşit ağırlık arasında kaldıysan eşit ağırlık tabiki,iş imkanı daha çok, yapabilirim diye düşünüyorsan sayısalda seçebilirsin mühendislikler var sayısal alanda.

Dil ve eşit ağırlık arasında kaldıysan eşit ağırlık tabii ki, iş imkanı daha çok, yapabilirim diye düşünüyorsan sayısalda seçebilirsin mühendislikler var sayısal alanda.

Dilde de para var yapabilirse turistik rehber olsan parayı kırarsın ama para aklı ile seçim yapmasın istediği meslek neredeyse orayı seçsin.

Dilde de para var yapabilirse turistik rehber olsan parayı kırarsın ama para aklı ile seçim yapmasın istediği meslek neredeyse orayı seçsin.
Dilde de para var ama eşit ağırlıkta imkan her türlü daha çok,bu devirde zaten kimse istediği mesleği seçemiyor Türkiye şartlarından dolayı,bende o yüzden para aklı ile öneri yaptım, şuan çoğu kişi paraya göre seçiyor ki bence mantıklı olanda bu.

Dilde de para var ama eşit ağırlıkta imkan her türlü daha çok, bu devirde zaten kimse istediği mesleği seçemiyor Türkiye şartlarından dolayı, bende o yüzden para aklı ile öneri yaptım, şu an çoğu kişi paraya göre seçiyor ki bence mantıklı olanda bu.

Mantıklı olan o ama sonra bir sürü işsiz genç neden acaba insanlar tek bir yere yığılıp duruyor para odaklı kafa iyi değildir.

Mantıklı olan o ama sonra bir sürü işsiz genç neden acaba insanlar tek bir yere yığılıp duruyor para odaklı kafa iyi değildir.
Orası öyle ben yakında tıp ve hukuk alanında bile iş bulunamayacağını düşünüyorum ki açıkta binlerce avukat var zaten,ama mühendislikler yeteri değeri görmüyor bana kalırsa,misal bilgisayar yada yazılım mühendisliği maaşları iyi ama yeterince değer görmüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı