10. sınıf öğrencisiyim. Alan seçimi yapacağım. Fakat şöyle bir durum var ki: Sayısal derslerim iyi. Fakat matematiğim kötü. Hangi alanı seçmemi önerirsiniz? Çıkmaza girdim. Şimdiden çok sağ olun...
Sayısal derslerin genel olarak iyiyse zaten Matematik kendiliğinden yola girer. Sen sadece ipin ucunu bulup çekeceksin. Üzerine düşmen lazım, sonuçta iyi olduğun alan sayısal ise Matematiğin üzerine düşman lazım.
Sayısal derslerin genel olarak iyiyse zaten matematik kendiliğinden yola girer. Sen sadece ipin ucunu bulup çekeceksin. Üzerine düşmen lazım, sonuçta iyi olduğun alan sayısal ise matematiğin üzerine düşman lazım.
Eşit ağırlıkta bizim okulda neredeyse hiç sayısal dersleri olmuyor. Sizin okulda da durum aynıysa diğer dallara yönelmen gerekebilir. Matematiğini düzeltmelisin bence -ki düzelte de bilirsin.
Eşit ağırlıkçıyım kafam rahat sayısal daha zor eşit ağırlıkta tarih coğrafya çok kolay edebiyat desen sadece ezber yaşayacağın tek sıkıntı ezberin kötü ise edebiyatta zorlanırsın matematik iki bölümde de aynı.
Eşit ağırlıkçıyım kafam rahat sayısal daha zor eşit ağırlıkta tarih coğrafya çok kolay edebiyat desen sadece ezber yaşayacağın tek sıkıntı ezberin kötü ise edebiyatta zorlanırsın matematik iki bölümde de aynı.
Ezberim iyidir. Sayısal seçmedim diye, pişman olmak da istemiyorum. Kararsız kaldım.
Benim tüm derslerim iyi. Sanırım milyonda bir ihtimal başıma geldi.
Ezberim iyidir. Sayısal seçmedim diye, pişman olmak da istemiyorum. Kararsız kaldım.
Benim tüm derslerim iyi. Sanırım milyonda bir ihtimal başıma geldi.