Lisede ilk gününüz nasıl geçti?


Okul çok kötü 50 yaşından küçük öğretmen yok. Sınıfın %80'i sınıfta kalanlardan olduğu için herkes arkadaş ve herkes ergence davrandığı için çok kötü geçti. Ders de telefon oynamak, tahtadan çakal açan kızlar vardı. Gerçekten liseyi böyle düşünmemiştim çocuklar öğretmenleri tersliyor öğretmenler de bir şey demiyor bayağı bir garip sanırım devlet lisesinden kaydımı aldırıp özel okula gideceğim. Ders de telefon oynanması çok bir şey değil ben de biraz Stardew Valley oynamıştım.
 
Çok güzeldi ilk defa uzak bir yere gittim okul için özgür hissettim sınıf arkadaşlarım da iyi insanlar gibi hemen herkes kaynaştı hocalarım da çok güzel mükemmel bir gündü kısacası.
 
4 yıl önce 2 eleman tanımıştım o gün. Biri insanlarla konuşmayı bilmiyordu. (Tabii elendi bu benim listeden.) Diğeri de hâlâ görüştüğüm yakın arkadaşımdı.
 
Son düzenleme:
Çok güzel geçti birçok arkadaşım gerek ortaokul gerek ilkokul bir sürü tanıdığım insan vardı ortam çok güzel inşallah zaman çabuk geçmez
 
9. sınıfım ilk günüm güzel geçti. Bizim ortaokuldan daha iyiydi. Ortaokulda gittiğim bir sınıfta bana yapışan bir çocuk vardı. İkide bir yaptığım her şeye "Hayırdır birader?" falan yapıp beni rahatsız ediyordu. Kalıplı olduğu için de yüzüne geçiremiyordum. İşler 8. sınıfta dahada kötü olmaya başladı. "H" şubesi yeni açılmıştı ve tüm değişik tipler oraya toplanmıştı. O sınıfın içi felaket zaten. Sıralar karalanmış, ikide bir bangır bangır türk rapleri falan dinliyorlardı. Birde okuldan birisi sevgili yapınca "damat dayağı" atıyorlardı. Neyse ki bizim sınıf en sakiniydi. Fakat ona rağmen arkadaş ortamı iyi değildi. Kızlarda bana "ayy neden böyle yapıyorsun, neden şöylesin" vs. diyordu. Neyse kötü anılar bir yana lise benim için şuanlık iyi. "Hayırdır birader?" diyen tipleri görmedim. Arkadaş ortamım iyi. Bir kızlada kaynaştık diyebilriz. Ama derslerimin günler sonra daha zorlaşacağını bilmek beni üzüyor.
 
Bizim okulda çöm diye bir gelenek var. Her sene 10,11 ve 12ler 9ları çömlerler. Nöbetçi sınıfa geldiğinde sıralara vurulur çöm diye bağırılır ve ilk gün bebe bisküvisi dağıtılır. 9'da biz yaşamıştık ve 10'da pandemiden dolayı acısını çıkartamamıştık, son 2 senedir acısını çıkartıyoruz 12'ye geçtim ben, bizim sınıflar değişmiş ve ilginç bir şekilde çok güzel geçti okulun ilk günü hayatımda ilk defa.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…