ardaipek Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 93 4 Nisan 2024 #1 Kaç gün devamsızlıktan sonra belge alınmıyor sanırım 5'di ama 5. günde mi yoksa 5 günden fazla olunca mı onu anlamadım.
Kaç gün devamsızlıktan sonra belge alınmıyor sanırım 5'di ama 5. günde mi yoksa 5 günden fazla olunca mı onu anlamadım.
Çözüm BehzatAmirim 4 Nisan 2024 ardaipek dedi: O sınıfta kalma sınırı bana belge alıp almama sınırı lazım keza o da 5 gün ama sıkıntı 5 gün oluncamı 5 günü geçincemi. Eminsin değil mi? Bende onu sordum işte. Genişletmek için tıkla... Eminim. 20/10 gün hakkın var. 20/10 gün olursa sorun yok ancak 21 gün özürlü veya 10.5 gün özürsüz devamsızlık yaparsan sınıfta kalıyorsun.
ardaipek dedi: O sınıfta kalma sınırı bana belge alıp almama sınırı lazım keza o da 5 gün ama sıkıntı 5 gün oluncamı 5 günü geçincemi. Eminsin değil mi? Bende onu sordum işte. Genişletmek için tıkla... Eminim. 20/10 gün hakkın var. 20/10 gün olursa sorun yok ancak 21 gün özürlü veya 10.5 gün özürsüz devamsızlık yaparsan sınıfta kalıyorsun.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 4 Nisan 2024 #2 Belge alamama olayı kalktı. Artı 0 Eksi
Canak anten Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 1.103 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #3 O kalktı diye biliyorum yeni yönetmelik ile. Artı 0 Eksi
Usta Yi Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 312 Daha fazla Sistem Özellikleri msi mag infinite s3 gaming// intel® core™ i5 13400f//rtx 4060// 1tb nvme ssd Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #4 10 Gün özürsüz ve 20 gün özürlü var diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS ardaipek Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 93 4 Nisan 2024 #5 Canak anten dedi: O kalktı diye biliyorum yeni yönetmelik ile. Genişletmek için tıkla... Yusuf tekinin böyle bir şey yapacağını sanmıyorum devamsızlıkta af olmayacak diyen adam bunu kaldırmamıştır. Artı 0 Eksi
Canak anten dedi: O kalktı diye biliyorum yeni yönetmelik ile. Genişletmek için tıkla... Yusuf tekinin böyle bir şey yapacağını sanmıyorum devamsızlıkta af olmayacak diyen adam bunu kaldırmamıştır.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.344 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #6 ardaipek dedi: Kaç gün devamsızlıktan sonra belge alınmıyor sanırım 5'di ama 5. günde mi yoksa 5 günden fazla olunca mı onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... 20 gün özürlü, 10 gün özürsüz. Üzerine çıkarsan sınıfta kalıyorsun. Belge olayı kalktı. Artı 0 Eksi
ardaipek dedi: Kaç gün devamsızlıktan sonra belge alınmıyor sanırım 5'di ama 5. günde mi yoksa 5 günden fazla olunca mı onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... 20 gün özürlü, 10 gün özürsüz. Üzerine çıkarsan sınıfta kalıyorsun. Belge olayı kalktı.
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #7 Ali Pınar dedi: Belge alamama olayı kalktı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam benim şuan tam 5 gün özürsüz devamsızlığım var belge alabiliyor muyum? Artı 0 Eksi
Ali Pınar dedi: Belge alamama olayı kalktı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam benim şuan tam 5 gün özürsüz devamsızlığım var belge alabiliyor muyum?
KS KS ardaipek Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 93 4 Nisan 2024 #8 Usta Yi dedi: 10 gün özürsüz ve 20 gün özürlü var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... O sınıfta kalma sınırı bana belge alıp almama sınırı lazım keza o da 5 gün ama sıkıntı 5 gün oluncamı 5 günü geçincemi. BehzatAmirim dedi: 20 gün özürlü, 10 gün özürsüz. Üzerine çıkarsan sınıfta kalıyorsun. Belge olayı kalktı. Genişletmek için tıkla... Eminsin değil mi? Şimşek McQueenn dedi: Nasıl yani hocam benim şu an tam 5 gün özürsüz devamsızlığım var belge alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Bende onu sordum işte. Artı 0 Eksi
Usta Yi dedi: 10 gün özürsüz ve 20 gün özürlü var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... O sınıfta kalma sınırı bana belge alıp almama sınırı lazım keza o da 5 gün ama sıkıntı 5 gün oluncamı 5 günü geçincemi. BehzatAmirim dedi: 20 gün özürlü, 10 gün özürsüz. Üzerine çıkarsan sınıfta kalıyorsun. Belge olayı kalktı. Genişletmek için tıkla... Eminsin değil mi? Şimşek McQueenn dedi: Nasıl yani hocam benim şu an tam 5 gün özürsüz devamsızlığım var belge alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Bende onu sordum işte.
N noiren Centipat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #9 Benim bildiğim 5 gün olduğunda belge alamıyorsun. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #10 ardaipek dedi: O sınıfta kalma sınırı bana belge alıp almama sınırı lazım keza o da 5 gün ama sıkıntı 5 gün oluncamı 5 günü geçincemi. Eminsin değil mi? Bende onu sordum işte. Genişletmek için tıkla... Bildiğim 5 gün oluncaydı. Yani 4.5 olsa alırsın ama 5 ise alamazsın ama kalktı mı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
ardaipek dedi: O sınıfta kalma sınırı bana belge alıp almama sınırı lazım keza o da 5 gün ama sıkıntı 5 gün oluncamı 5 günü geçincemi. Eminsin değil mi? Bende onu sordum işte. Genişletmek için tıkla... Bildiğim 5 gün oluncaydı. Yani 4.5 olsa alırsın ama 5 ise alamazsın ama kalktı mı bilmiyorum.