Lisede kimseyle konuşamamak

Muratilkrrr

Centipat
Daha fazla  
Nedense insanlarla konuşmaya korkuyorum fakat sokaktaki saat satan abilerle bile konuşurum fakat okulda kimseyle konuşamıyorum. Birkaç arkadaşım var, çok iyi sohbetim var fakat etrafımdaki insanlar benden çok ayrı. Ben nazik hobileri olan derslerine çalışan etraftaki insanlarda böyle sokak suç falan nasıl konuşabilirim falan hiç ilerletemiyorum. Bu böyle gitmez bir yardım edin onlar da diyor. Bir rahat ol falan diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kişilere serseri diyorum direk kendilerini bir şey zannediyorlar.
Onlarla konuşmaktansa yalnız kal daha iyi.
Biraz garip gelebilir ama kız öğrenciler genelde daha sessiz ve akıllı oluyorlar. (bazıları.)
Lisenin başından beri genelde kızlarla otururum bu da derste artı olarak geri dönüyor.
Ha düzgünce sohbet edemiyorsun orası ayrı.

O kişilere serseri diyorum direk kendilerini bir şey zannediyorlar.
Onlarla konuşmaktansa yalnız kal daha iyi.
Biraz garip gelebilir ama kız öğrenciler genelde daha sessiz ve akıllı oluyorlar. (bazıları.)
Lisenin başından beri genelde kızlarla otururum bu da derste artı olarak geri dönüyor.
Ha düzgünce sohbet edemiyorsun orası ayrı.

1-2 diye yazacağım ayır diye yanlış anlama.

1- okulda çok bir kız ağırlığı var 300 kişi 250 kız kızlar biliyorsun ki bu yaşlarda güçlü erkek istedikleri için hatta onunlada ilgili 1 terk edilme anım var.

2- rehber hocası falan dedi git karış falan hiç sevmiyorum onun gibi tipleri.

3- hatta tanımam etmem 12'lerden biri arkadaşım a hw koleksiyonumu gösterirken enayi dedi bana fakat olay çıkartmayı sevmem ana bacı girmecikte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı