Lisede kınama alınırsa ne olur?

• Konuyu başlatan smxx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.077

smxx

Femtopat
Daha fazla  
11. sınıfım, 2 dersten de kopyadan yakalandım. İki ayrı kınama vereceklermiş. Gelecek için bir sorum olur mu ya da e-Okul'a işlenir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir öğrenci neden kopya çeker oldum olası anlamamışımdır. Tek sorumluluğun ders çalışmak, başka yok. Kimse senden aile geçindirmeni, ev araba işleriyle uğraşmanı beklemiyor, sadece ve sadece ders çalışarak başarılı olman isteniyor ama onda bile kopya ile iş görmeye çalışıyorsun.

Bir şeyleri düşünme zamanın gelmedi mi artık? Çocukluğu bıraksan mı?

Neden sayısal öğrencisi tarih edebiyat ve diğer boş derslerden sorumlu olur ki hadi genel kültür vb diye geçtim bu derslerle ortalamanın hesaplanması ve YKS de sıralama etkileyecek olması da çok saçma alanım olmayan bir derse çalışmaktansa alan derslerinde derece yapmayı tercih ediyor genel öğrenciler. Fizik matematik yeteri kadar zor

Nasıl birisiniz mesela asosyallik gevezelik vb.

Asosyal değilim derslere katılırım arkadaşlarımla aram iyi gevezelik yapmıyorum hiçbir öğretmenden sus vb uyarı almadım.

Maelesef tüm ögrenciler sizin anlattıgınız hayatı yaşamıyor. Her gün okuldan sonra çalışanlarda var.
Herkes aynı hayatı yaşamıyor belki çalışıyordur ne biliyorsun?

Hiç fark etmez. Bugün kopya ile ders kazanan, yarın da torpille bir yerlere girer.

Dersten sonra çalışıyor olması, kopya çekmesi için bahane olamaz. Kaldı ki bu çok çok istisna bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı