Lisede kızların ilgisini ne çeker?

BirForumcuKişi

Hectopat
Yer
BODRUM
Lisede kızlar hep bana gerip geliyor spor yapan yakışıklı erkekle takılınca havalı olduklarını zanediyorlar. Mesalen iyi bir çocuğun kasları yok diyor iyi anlaşsalar bile yakın olmuyor kaslı sigara kulanan zengin pis insanlarla olmayı neden tercih ediyorlar. Bunu anlamış değilim benim gözlemim böyle sizce dediklerim doğru mu bana mı öyle geliyor?

Lisede kızlar hep bana gerip geliyor spor yapan yakışıklı erkekle takılınca havalı olduklarını zanediyorlar. Mesalen iyi bir çocuğun kasları yok diyor iyi anlaşsalar bile yakın olmuyor kaslı sigara kulanan zengin pis insanlarla olmayı neden tercih ediyorlar. Bunu anlamış değilim benim gözlemim böyle sizce dediklerim doğru mu bana mı öyle geliyor?

Kas konusuna katılmıyorum bizim okuldaki 50kg çöp şişlerin etrafında bile kızlar var. Kendi gözlemlerimle etrafında kız olan erkek özellikleri şunlar diyebilirim: Parasını kızlara harcayan, sigara içmeyi havalı zanneden, değişik değişik müzikler dinleyen ve keko tarzı takılan. Ancak siz siz olun sırf kız için değişmeyin. Sevgili yapmak için yaptığınız sevgililer bence zaman ve para kaybından başka bir şey değildir.

Giyiyorsun Adidas eşofman takımını, sınıfın bir köşesine geçip 10 liraya aldığın Adıyaman tütününü ateşliyorsun, bağıra bağıra Azer Bülbül söylüyorsun, gelene geçene ahkam kesiyorsun. Sürekli kız ortamı kovalıyorsun. Bu kadar.

Siz ne kadar kaliteli olursanız o kadar fazla kızın ilgisini çekersiniz/çekmelisiniz diye bir şey yok maalesef. Kalitenin ölçütü bu değil, hatta bazen etkilemiyor bile. Geneli çevresinde baskın ve özgüvenli erkeklerden hoşlanır, e doğada da bu böyle, pek de anormal bir şey değil baktığımız zaman.

Ayriyeten de lisede çok bir şey beklemeyin :).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı