Lisede kopya çekme cezası

yukionii

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, lisede sınıf grubunda arkadaşlarla şakalaşırken ben kopya çekmeye karşı değilim tarzı şeyler yazdım şakasına.
Ama sınıfta bulunan bazı insanlar bana "bunu hocaya SS atarsak görürsün." tarzı kötü niyetle üstüme geldiler. Ve doğal olarak korktum.
Sizce böyle bir durumda ceza yer miyim? Kopya çekti diye kanıtlanmış olması gerekmiz mi ceza almak için? Ya da en azından uzaklaştırma gibi bir ceza söz konusu olur mu?

Arkadaşım Allah aşkına her yazılanı yapsaydık ohooooo. Hem kanıt olmadan kimse kimseye bir şey yapamaz. Hele de sınavlara Online giriyorsan hiç endişelenme. 500 tane kopya sekmesi bile açsan kimsenin ruhu duymaz. Hocaların bilgisayar karşısına geçip ders anlatamadığı bir dönemde bunu mu çözecekler. Açıkçası için rahat olsun.

Herhangi bir problem olacağını sanmıyorum. Sonuçta sınav esnasında kopya çekerken yakalanmadın değil mi?
Sınav esnasında whatsapp üzerinden böyle kopya şakası yaptığım bir sefer oldu. Ama açık şekilde kimseye sınav kağıdının veya sorularının resmini atmadım hatırladığım kadarıyla. Ama o grupta sınav esnasında "Şu soru neydi?" vs. tarzı muhabbetler sürekli döndüğü için ben de pek ciddiye almadım bu durumu tehdit edilene kadar.

Sınav esnasında WhatsApp üzerinden böyle kopya şakası yaptığım bir sefer oldu. Ama açık şekilde kimseye sınav kağıdının veya sorularının resmini atmadım hatırladığım kadarıyla. Ama o grupta sınav esnasında "şu soru neydi?" vs. tarzı muhabbetler sürekli döndüğü için ben de pek ciddiye almadım bu durumu tehdit edilene kadar.

Kardeşim millet DC giriyor, wpde sorular dönüyor merak etme bir şey yapamazlar.

Arkadaşlar, lisede sınıf grubunda arkadaşlarla şakalaşırken ben kopya çekmeye karşı değilim tarzı şeyler yazdım şakasına.
Ama sınıfta bulunan bazı insanlar bana "bunu hocaya SS atarsak görürsün." tarzı kötü niyetle üstüme geldiler. Ve doğal olarak korktum.
Sizce böyle bir durumda ceza yer miyim? Kopya çekti diye kanıtlanmış olması gerekmiz mi ceza almak için? Ya da en azından uzaklaştırma gibi bir ceza söz konusu olur mu?
Başına bir şey gelmez ancak o SS atarım diyen insanları her yerden engelleyip eğer arkadaşsan arkadaşlığını kesmeni öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı