Çözüldü Lisede mazeret sınavları okuldan okula değişiyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar yazılı sınavım vardı ve girmedim. Mazeret sınavına kaldım. Sınava adamakıllı hazırlanmadım. Acaba mazeret sınavların belli bir tarihi mi var yoksa hoca istediği zaman beni yapar mı? Ona göre yarınki yazılıya hazırlanacağım.

Çözüm
Okulunuza ve hocanıza göre değişebilir. Okulunuzun sayfasında "şu tarihler arasında şu derslerin mazeret sınavı yapılacaktır" tarzında bir yazı yayınlarlar ya da okulda duvarlara, camlara asarlar.
Okulunuza ve hocanıza göre değişebilir. Okulunuzun sayfasında "şu tarihler arasında şu derslerin mazeret sınavı yapılacaktır" tarzında bir yazı yayınlarlar ya da okulda duvarlara, camlara asarlar.

Çözüm
Hocam kesin mazeret sınavı yaparlar demi? Yani direk beni sınava sokmazlar. Yarın ona gire yarınki yazılıya hazırlanacağım.

Belli bir tarihi olup bana atarlar demi?

@Shyquick, sınava girmezseniz ve geçerli doktor raporunuz olursa tekrardan sınav yaparlar, yapmak mecburiyetindeler.
Hocam soruyu anlamadınız. Raporum var. Beni yarın direk sınava sokarlar mi yoksa belli bir tarihi olup yarın olmaz mıyım? Başka sınavlar da yarın. Yani yarinki yazılıya hazırlanacağım ona göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı