Lisede müdür yardımcısı saç kesimine karışabilir mi?

Dostum cidden çok iyimser düşünüyorsun gerçeklerin farkında değilsin, inan bana bende senin gibi düşünüyorum fakat iş gerçek hayata geldi mi değişiyor, gerekli makam nedir il müdürlüğü, e il müdürlüğüde yozlaşmış diğer okul idareleri ile aralarında kontak var, bir alo demesi yetiyor, veliler çok karışmıyor eğer karışırlarsa tabii en sonunda açarlar fakat şikayetler gene boşa çıkar.
Dostum bu insanlar sadece sıradan idareciler, orada okuyan herhangi bir öğrenciden üstün bir yanları yok. Yeterli ses çıktığı takdirde değişime gitmek zorundalar. Kimsenin bir öğrencinin özgürlüğünü kısıtlamaya hakkı yok. Gerekirse o kişiyi okuldan bile attırırsınız. Bunun için gerçekten uğraşırsanız seve seve değiştirmek zorundalar.
 
Bizim arkadaşları geçen sene koyun gibi kırptılar. 12. sınıftayım her sene haftada 2 kez kontrol ederler saçımızı ama geçen sene çocukların sözlüsü bayağı bir kırılmıştı hocaya karşı gelmekten:)liseye göre değişir Anadolu'da çok ses etmezler ama meslekte saçımızı uzun tutmamıza izin vermezler bizim.
Yahu hocam anadoluda nasıl çok ses etmezler? Bizde kaş inceltene, tırnağı uzun olana tutanak tutuyorlardı.
 
En fazla laf eder fikrini belirtirsen fazlası da olmaz diye düşünüyorum. Geçen sene bende saçlarımdan ötürü uyarı yiyordum. 1 kere okula alınmadığım da oldu, kes öyle gel diyordu müdür ama nafile okula yine giriyodum biraz net olmanız lazım hani onların yanında tavrınızı koyarsanız sorun kalmaz gibi.
Bugün liseye kayıt yaptırmaya gittim ancak müdür yardımcısıyla konuşurken bu saçla okula almayız saçını normal kesmen gerekir dedi. Saçımı mullet tarzı kestirdim fakat müdür yardımcısı olmaz diyor. MEB temiz tutmak kaydıyla saça izin veriyor ve saçım temiz bit pire falan yok. Fakat okul saçıma karışıyor buna hakkı var mı? Bu konu hakkında ne yapmalıyım?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı