Çözüldü Lisede nasıl açık öğretime geçilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xegehanx45

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bu yıl yeni olarak Akhisar Macide Ramiz Taşkınlar Fen Lisesine geçtim ancak okul hiç umdugum gibi olmadı. Hocalar çok alakasız dersi sadece kitaptaki bölümden okuyup geçiyorlar vb. sorunlardan dolayı ve ben aslen salihlide yasadigim icin ailemden ayrı yurda bir turlu alışamadım. Ama Salihli'de de tüm liseler çok kötü. Salihli'ye en yakın fen lisesi de Halilkale ama ben de orayi 0.7 puanla kaçırdığım için şu anda o okulda bos kontenjan olsa bile geçemiyorum. Acaba o okula gidebilir miyim veya acik egitime gecebilir miyim? Teşekkürler.

Çözüm
bos kontenjan olsa bile geçemiyorum.
Sorunun cevabını kendin vermişsin aslında.

Ayriyeten eğer sınıfta kalırsan ya da hafızlık kursuna gidersen açığa geçebilirsin. Onun dışında gerekli mazeretin yoksa açığa geçemezsin. Yurtta kalmak istememek yönetmeliğe göre geçerli mazeretlerden birisi değildir.
Ben 12. sınıfken açığa geçmek zorlaştırılmıştı eskiden istediğin gibi geçebiliyordun ama yine de şansını dene yurtta kaldığın için belki şansın olur.

bos kontenjan olsa bile geçemiyorum.
Sorunun cevabını kendin vermişsin aslında.

Ayriyeten eğer sınıfta kalırsan ya da hafızlık kursuna gidersen açığa geçebilirsin. Onun dışında gerekli mazeretin yoksa açığa geçemezsin. Yurtta kalmak istememek yönetmeliğe göre geçerli mazeretlerden birisi değildir.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…