Lisede Rapor Geç Teslim Edilirse İşlenir mi?

GreatArcher

Kilopat
Katılım
8 Mart 2014
Mesajlar
4.196
Makaleler
1
Çözümler
4
Ben bugün okula gitmedim. Devamsızlığım 5 gün oldu. Rapor vereceğim ama haftaya cuma versem girerler mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim hatırladığım rapor hangi hafta yazıldıysa ertesi günden itibaren bir hafta (5 günlük okul süresi) idareye verme süresi vardı. Yani önümüzdeki hafta içinde verirseniz sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
 
Bildiğime göre 5 gün içinde verilmesi gerekli ama bu gün sayısı 20 güne kadar çıkabilmekte yanlış bilmiyorsam eğer ama asıl önemli kısım şu karnenize işlenmiyecek sadece e-okul olarak işlenecek yani sorun değil bana göre.
 
Büyük ihtimalle Pazartesi gününden itibaren E - Okul kapanacaktır. Haliyle 2. dönem gireceklerdir.
 
Not girişi kapanmıyormuş arkadaşlar lise 3'e giden kardeşim var. Onlara da karnelerin perşembe basıldığını söylemişler (artık ne kadar doğruysa) ve salı günü de telafi sınavları var.

Ama devamsızlık girişi ne olur bilemem. @GreatArcher size tavsiyem pazartesi okula bir yakınınız gitsin raporu teslim etsin.
 
E-Okul not girişi dışında kapanmaz diye düşünüyorum, hem büyük ihtimal (akşam sorarım eğer önemli ise Lisede Müdür Yard. olan yakınım var.) çarşamba günü karneler basılmaya başlar.
Lütfen sorar mısın? Çok acil.

Ben haftaya ancak alabilirim raporu. Salı günü sabah falan versem olur mu?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı