Çözüldü Lisede rapor ne kadar geç verilebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ert132

Picopat
Daha fazla  
Lisedeyim, şu an 1 gün özürlü 4 gün özürsüz devamsızlığım var 4 günün 2'sinde raporum var ama bunun işlenmesi için hemen sonraki gün mü gidilmeli yoksa ne zaman versem olur mu? Bir sonraki gün mesela, bugün de rapor alacağım.

Ve takdir alabiliyor muyum? Onu yazmayı unutmuşum. Notlarım yetiyor, özürsüz 5 günü geçerse alınmıyor gibi bir şeyler okudum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ve takdir alabiliyor muyum? Onu yazmayı unutmuşum. Notlarım yetiyor, özürsüz 5 günü geçerse alınmıyor gibi bir şeyler okudum da.
Yanlış bilgi
Lisedeyim, şu an 1 gün özürlü 4 gün özürsüz devamsızlığım var 4 günün 2'sinde raporum var ama bunun işlenmesi için hemen sonraki gün mü gidilmeli yoksa ne zaman versem olur mu? Bir sonraki gün mesela, bugün de rapor alacağım.

3 gün içerisinde verilmeli diye hatırlıyorum.

Diğer soru evet devamsızlık 5 günü geçerse belge alamazsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı