Lisede sınavlar artık yazılı mı olacak?

endxrr

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 10. sınıfa gidiyorum normâlde 1. sınavlar yazılı,2. sınavlar test oluyordu.
Bu değişti artık ikisi de yazılı olacak diyorlar.
Bu doğru mu?

Aynen ceza alacak o zaman telefonla sınıfa girenlerinde ceza alması lazım göreceğiz telefonları bırakacaklar mı?
Bırakmak için değil o. Hocalar ders işlesin telefonla oynamasın diye. Artık öğrenciler olarak hocalar telefonla oynayınca "hocam yaptığınız yasak" diyebiliriz. Bırakmayanlar ceza alır umarım. Yoksa ders işlemiyor adam.

Bırakmak için değil o. Hocalar ders işlesin telefonla oynamasın diye. Artık öğrenciler olarak hocalar telefonla oynayınca "hocam yaptığınız yasak" diyebiliriz. Bırakmayanlar ceza alır umarım.
O sistem biraz yaş. Okul öğrenciye geldiği zaman kanıt istemez bir öğretmenin 2 dudağının arasından çıkan yeter fakat öğretmene geldiğinde kanıt bile yetmez.

Mesela bizde tek sınıf. Hocalar istediği gibi yapacak sanırım bize. Ama okuldaki diğer sınıflar sınavları ülke geneli olacak. Ben böyle anladım.

IMG_20230910_233934.jpg

Mesela bizde tek sınıf. Hocalar istediği gibi yapacak sanırım bize. Ama okuldaki diğer sınıflar sınavları ülke geneli olacak. Ben böyle anladım.

IMG_20230910_233934.jpg
Görsel okul sayfasından alıntıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı