Lisede sınavlar yapılır mı?

Arkadaslar belki bana rast gelmedi bilmiyorum ama eba nin durumunun ben o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum dürüst olmak gerekirse başta sıkıntılı olsada bence gayet toparlandı bilmiyorum başka kişilerde durum ne ama...
Nereden bilelim biz EBA'nın sürekli çökeceğini? Bak adam söylüyor işte.

Git işine.
 
Arkadaşlar belki bana rast gelmedi bilmiyorum ama EBA'nin durumunun ben o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum dürüst olmak gerekirse başta sıkıntılı olsa da bence gayet toparlandı bilmiyorum başka kişilerde durum ne ama...

Hocam ne zaman düzelttik deseler;
Derse girmiyor.
Çöküyor.
Bence uzun süre aktif olmayınca sistemden atması da dezavantajı.

Başta daha kötüydü ama çalışıp düzeltiyorlar yine ona da şükür :D
 
Günü kurtarırsın, sınavlara çalışıp onları da halledersin o iş kolay. Önemli olan ilerisi sen konuyu bilmeden 11'e geçince ne yapacaksın. 11'in o konularına mı çalışacaksın TYT mi çalışacaksın. Önemli olan günü kurtarmak değil, önemli olan uzaktan eğitimden minimum zararla çıkmak. Eskiden çalışan 10k ileri geliyorsa şimdi 100k gelecek. Bizim sınıfta adam akıllı çalışan 4 kişi var toplamda. Eğer bu dönemi fırsata dönüştürmezsen çok pişman olursun.
 
Sınavlar yapılır arkadaşlar. Er ya da geç yapılır. Bak 10. sınıfa gidiyorum ancak hiçbir şey bilmiyorum diyorsun. Eksiğini tamamlamalısın. Mesela sınavların olup olmayacağını araştırmaktansa dersine vakit ayırmalısın.

Sınavlar olmamalı düşüncesine katılmıyorum. Zaten tek sınava düşürüldü. Yani yanlış anlamayın ancak bir zahmet ona da girin arkadaşlar.

Sınavlar tamamen kalksa "X sınıfa gidiyorum ancak hiçbir şey bilmiyorum" diyen öğrenci sayısı katlanacak. Mecburiyet olmazsa çok fazla öğrenci uzaklaşıyor derslerden. Sınavların iptal olmamasının sizin geleceğiniz için olduğunu bilin yeterli.
Sınav = risk. Ama sınavların yerine birşey olması şart. Ödev verilebilir mesela. Yıllık ödev gibi. Hem uzaktan olduğundan risk taşımaz hemde öğrencilere yaratıcılık fırsatı verir. 11.sınıfım görüşümü savunuyorum sınav olmamalı ama yerine birşey şart ve ödev verilebilir. Öğrenci istediği konudan ödev hazırlayabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı