Lisede sınıf atlama nasıl oluyor?

atitalha

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk senemde devamsızlıktan dolayı sınıfta kaldım. Bu senemde yine 9'dan devam etmem gerekiyor. Acaba herhangi bir sınıf atlama sınavı veya başvurusu yapabilecegim bir şey var mı? 10. sınıftan geçen seneki sınıfımdan devam edebilir miyim yine?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ilk senemde devamsızlıktan dolayı sınıfta kaldım. Bu senemde yine 9'dan devam etmem gerekiyor. Acaba herhangi bir sınıf atlama sınavı veya başvurusu yapabilecegim bir şey var mı? 10. sınıftan geçen seneki sınıfımdan devam edebilir miyim yine?

Devamsızlıktan sınıfta kalmışsın öyle bir sistem olsaydı kimse sınıfta kalmazdı iyi günler.

Ancak en fazla 3 dersten kaldıysan bunları 10.sınıfın ilk gününde bu derslerden sınava giriyorsun. Devamsızlık ile ilgili bir şey olmadığı için yapamazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı