Çözüldü Lisede şökk ne demek?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Muhametozgur

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar benim şimdi ilk dönem ortalamam 45'di. Şu an şu an bütün notlar girildi, 52 ve 6 dersten kalıyorum. Arkadaslarım şök ile gecersin diyorlar, şök nedir biri açıklasın ve geciyor muyum?

Çözüm
Şube öğretmenler kurulu demek. O şubede derse giren öğretmenler ve rehber öğretmenden oluşan bir kurul.
ŞÖKK: Şube Öğretmenleri Kurulu Kararı. Sene sonunda toplanarak belirli şartlara bağlı olarak öğrencinin geçmesine ya da kalmasına karar verir. Karnende ise ŞÖKK ile geçti yazar.

Arkadaşlar iyi akşamlar benim şimdi ilk dönem ortalamam 45'di. Şu an şu an bütün notlar girildi, 52 ve 6 dersten kalıyorum. Arkadaslarım şök ile gecersin diyorlar, şök nedir biri açıklasın ve geciyor muyum?

Buna şube öğretmenler kurulu denir kendi babamda öğretmen olduğundan biliyorum eğer ki ders öğretmenlerinden birisi geçmesin derse sınıfta kalırsın.

@Muhametozgur burada konu açıyorsunuz, cevaplıyoruz sorunuzu, açtığınız bu konuya dönmeden, gidip yine ŞÖK nedir diye konu açıyorsunuz. Önce bir buraya bakın, sorularınızı sorun. Yanlış mı diyorum? Neden bir konu daha açarak, eski açtığınız konuya dönüş yapmayıp meşgul ediyorsunuz ki akışı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı