Lisede sözel seçmek geleceği etkiler mi?

Aikachan

Centipat
Daha fazla  
10. sınıfım ve bölüm seçimi kağıdı verildi. Bugün ben düşünmeden sözel seçtim. Bölümüm adalet meslek lisesi olduğu için ve ne seçeceğimi bilemediğim için hukuktan devam ettim ama artık gelecek için bunu düşünmüyorum çünkü çok zor geliyor. Derslerim orta kopyayla filan geçiyorum genelde ve sözel ve eşit ağırık arasında fazla ders farkı yok ama içimde kötü bir his oluştu yanlış mı yaptım diye eşit ağırlıkla daha çok meslek seçeneği varmış gibi geldi. Sizce çok fark var mıdır geleceğimi etkiler mi?

10. sınıfım ve bölüm seçimi kağıdı verildi. Bugün ben düşünmeden sözel seçtim. Bölümüm adalet meslek lisesi olduğu için ve ne seçeceğimi bilemediğim için hukuktan devam ettim ama artık gelecek için bunu düşünmüyorum çünkü çok zor geliyor. Derslerim orta kopyayla filan geçiyorum genelde ve sözel ve eşit ağırık arasında fazla ders farkı yok ama içimde kötü bir his oluştu yanlış mı yaptım diye eşit ağırlıkla daha çok meslek seçeneği varmış gibi geldi. Sizce çok fark var mıdır geleceğimi etkiler mi?
Hukuk eşit ağırlıkta diye biliyordum ben. Önümüzdeki yıllar içerisinde alanını değiştirebiliyorsun. Eşit ağırlık ve sözel arasındaki en büyük fark matematik. Sözel seçersen haftalık 2, eşit ağırlık seçersen haftalık 6 ders matematik görüyorsun. Eşit ağırlık ve sözelde hangi meslekleri seçebileceğini araştırıp ona göre karar vermen daha iyi olacaktır.

Bence eşit ağırlığa geç sayısal ortalama tutarak zorlansanda devam ettirebilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı