Lisede telafi sınavına girmezsek ne olur?

Abdullah Oğuz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, geçtiğimiz günlerde bronşit oldum ve nebulazitör kullanıyorum. Bu yüzden rapor aldım ve sınava girmedim, şu an telafi sınavları olacak ve bu sınavlara da girmezsem ne olur? Raporum telafi günlerini kapsıyor.

Okula döndüğünüz gün sınavınız olur büyük ihtimalle.

Telafi sınav tarihi geçtikten sonra okul kapanacağı için karneler basıldıktan sonra sınav yapabileceklerini sanmıyorum, büyük ihtimalle karneye G (girmedi) olarak geçer. Eğer raporunuz okulun son günlerine kadar devam ediyorsa tabii.

Merhaba, geçtiğimiz günlerde bronşit oldum ve nebulazitör kullanıyorum. Bu yüzden rapor aldım ve sınava girmedim, şu an telafi sınavları olacak ve bu sınavlara da girmezsem ne olur? Raporum telafi günlerini kapsıyor.
İlk sınavınızdaki not giriliyor ama öğretmenlerinize ve müdüre haber vermeniz lazım.

Heyet raporu alırsan sınavlara gitmeyebilir
sin ancak normal raporla telafiye gitmezsen girmedi yazar ve ortalamanı çok düşürür.

Benim arkadaşım geçen sene Korona virüse yakalanıp okula gelmemişti ve sınava girememişti. İlk sınavda aldığı notu ve 2 adet sözlüsünü karneye işlediler, 2. sınav yokmuş gibi davrandılar. Yani karneye "G", "0" gibi bir işleme olmadı.

Arkadaşların dediği heyet raporu için.

Benim arkadaşım geçen sene Korona virüse yakalanıp okula gelmemişti ve sınava girememişti. İlk sınavda aldığı notu ve 2 adet sözlüsünü karneye işlediler, 2. sınav yokmuş gibi davrandılar. Yani karneye "G", "0" gibi bir işleme olmadı.
Korona döneminde taviz gösteriyorlardı, uzaktan eğitimin olduğu vakit bizde de direkt 1. dönem notlarını 2. döneme geçirmişlerdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı