Lisede tutanak yemek sicile işler mi?

Walter_white35

Femtopat
Merhaba Technopat Sosyal üyeleri, birkaç gün önce bir olay yaşadım derste. Ne ilgili ile olduğu hakkında bilgi vermeyeceğim. Sıradan kalktım ve 1-2 sıra dağıttım, sinirden tam çıkarken "oca "Ders var nereye gidiyorsun?" diye sordu, ben de "Severim dersini." dedim (Kurallar gereği severim demek zorundayım, normalde küfür içeren bir olan bir kelime söyledim. Anlamışsınızdır.). Lavaboya gidip elimi yüzümü yıkadım ve öğle teneffüsünde sınıfa geri döndüm. Bugün sınıf hocası çağırdı ve "hakkında tutanak tutuldu" dedi. Bu benim ilk tutanağım sicile işler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortaokulu falan dahil edersek tutanaklarım 50'yi aşar benim hocam. Çoğu resmiyete girilmiyor sadece kağıtta kalıyor. Sicilimde tamamen temiz yani içiniz rahat olsun bir dahakine daha dikkatli olun.

Merhaba Technopat Sosyal üyeleri, birkaç gün önce bir olay yaşadım derste. Ne ilgili ile olduğu hakkında bilgi vermeyeceğim. Sıradan kalktım ve 1-2 sıra dağıttım, sinirden tam çıkarken "oca "Ders var nereye gidiyorsun?" diye sordu, ben de "Severim dersini." dedim (Kurallar gereği severim demek zorundayım, normalde küfür içeren bir olan bir kelime söyledim. Anlamışsınızdır.). Lavaboya gidip elimi yüzümü yıkadım ve öğle teneffüsünde sınıfa geri döndüm. Bugün sınıf hocası çağırdı ve "hakkında tutanak tutuldu" dedi. Bu benim ilk tutanağım sicile işler mi?
Bildiğim kadar disipline gitme riskini arttırır.

Sen disiplin kurulunun önüne çıkmadığın sürece siciline herhangi bir şey işlemez.

Hocaların göz korkutması, hocalarına git terbiyesizlik yap demiyorum fakat hocalarına karşı üslubuna da dikkat etmen gerekiyor. Sicil konusuna gelecek olursak da okul arşivinde tarih oluyor zaten. Kimse de lisede aldığın disiplin cezasını sormuyor.

Olayın tam olarak böyle gelişmediğine eminim :D, ama ortaokullu isen bu tutanaklar çoğu zaman iletilmez bile liseli isen bile genelde bu gibi önemsiz şeyleri kurul siler.

Ortaokul değil arkadaşlar lise, bu arada olayı tam anlatmadım ama bir arkadaş ile sıkıntı yaşadık o yüzden sinirlenip çıktım. Sinirden küfür ettim yoksa hoca ile aram çok iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı