Lisede üniversiteye hazırlık

Oğlum bu sene lise 1'e başlayacak. Maalesef LGS de yeterli bir puan alamadı. Bu pandemi denen lanet şeyden sonra derslerdeki başarısı ciddi düzeyde düştü. Normalde onun seviyesindeki birçok arkadaşı 420-460 arası puanlar aldılar. Neyse LGS geçti gitti ama lisede de aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Artık işi sıkı tutacak. Merak ettiğim okuldaki eğitimi haricinde nasıl destekleyebilirim? Kitap okumaktansa bilgisayada çalışmayı daha çok seviyor. LGS'den 5-6 ay önce Doping Hafıza almıştım fakat sanırım çok geç kalmışız. Lise için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Matematik fen için özel hocada düşünüyorum fakat dün bir arkadaş saati 1000-2000 aralığında deyince pek karşılayabileceğim bir şeye benzemiyor. Şimdiden yorum yapacak herkese teşekkürler.
Ümraniye'de oturuyorsanız veya yakın bir yerde Edukent eğitim kurumlarını önerebilirim dershane olarak. Oradan özel derste alabiliyorsunuz.
 
Küçükçekmecede oturuyorum. Önerilerden anladığım kadarıyla çoğunluk destek olarak dershane öneriyor. Online bir eğitim öneren hiç olmadı. Sanırım öncelikle her akşam günlük tekrarlar ile başlayacağım. Duruma göre bu yöntem işe yazaramaz ise bir dershane bakarım.
 

Geri
Yukarı