Lisede veli dilekçesiyle devamsızlık sildirilir mi?

Grandvizier

Hectopat
Katılım
10 Haziran 2021
Mesajlar
1.410
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Devamsızlığım 12 gün, evde velime dilekçe yazdırsam müdür yardımcısı devamsızlığı siler mi?
 
Silemiyorlar hocam kavram farkını anlamanız lazım; SİLME işi pandemi döneminde geldi sonra kaldırıldı veli izni ve dilekçe ile yapılıyordu resmi olarak neden belirtmek lazımdı ama pandemi dönemi olunca herkes genel sağlık problemleri diye bir şeçenek vardı herkesi aynı kategoriden alıyorlardı müdürler diye biliyorum, devamsızlık AKTARMA işi de şu an hala aktif özürsüz kategoriden özürlü kategoriye atıyorlar böylce belge alma sınıfta kalma vs. durumlarında biraz daha fazla gününüz oluyor.(özürsüz 5 gün belge alınmıyor özürlü 20 gün diye biliyorum.)
(Bu arada siz söylemeden ben yazayım forum kurallarına aykırı olması bakımından değil de okunabirlik artırmak için büyük yazı kullandım bağırma anlamı ollmadığını okuyan herkes anlayacaktır, yine de moderatörler veya ilgili arkadaşlardan uyarı gelirse düzeltebilirim, yani ilgili forum maddesinden haberim var) iyi sosyaller.
Bu kadar destan yazacağınıza azıcık üste çıkıp yazdıklarınızı tek cümleyle benim de yazdığımı görseydiniz keşke.

Özel sebeplerden dolayı 1 hafta okula gidememiştim, babam da gitti okulun müdürü ile konuştu ve sileceklerini söyledi devamsızlığı. Ama geriye dönük silerler mi bilmiyorum yani.
Hiçbir şekilde tamamen silemezler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı