ketenper3
Hectopat
Daha fazla
İlkokul ve ortaokul da hep arkadaş çevrem vardı. Hele 7 ve 8 hayatımın en iyi dönemleriydi. Liseye geçtikten sonra ortaokuldaki hiçbir arkadaşım benim olduğum okula puanları yetmediği için gelemediler. Yaşadığım şehirde puansız alan 2 tane okul var meslek liseleri dışında. Hepsi onlara dağıldı ben tek başıma farklı bir okula gittim. Gittiğim okuldakiler ortaokuldakilere hiç benzemiyor ve kafa yapımız uyuşmuyor. Ortaokuldaki arkadaşlarımla bu yazı geçirdim ancak okul başlayınca nedense hepsi bir havalı triplere girip iletişimi kesiyormuş gibi davranıyor. Benim çekincem ileride bir kahve içebilecek bile arkadaşımın olmaması. 9. sınıf hayatımın en kötü döne miydi ve bunalıma girmiştim.10. sınıf başladı okulda 3-4 kişiyle görüşüyorum fakat ortaokuldakiler gibi olmuyor. Demek istediğim şu yakın, derdimizi anlatabileceğimiz arkadaşlıkları nerede kurabiliriz? Daha önce lisede bu durumu yaşayıp daha sonra yakın arkadaşlıklar kuran oldu mu veya üniversitede böyle arkadaşlıklar kuruluyor mu?
Geleceğim hakkında en çok endişelendiğim konu bu bu yüzden paylaşmak istedim. Belki aynı durumları yaşayıp tecrübelerini paylaşmak isteyen olur diye.
Geleceğim hakkında en çok endişelendiğim konu bu bu yüzden paylaşmak istedim. Belki aynı durumları yaşayıp tecrübelerini paylaşmak isteyen olur diye.