Lisede yapılacak iş önerisi

aseiuzmein

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar lisede yapılacak alım satım tarzı işler var mıdır? Hesap alım satımla uğraşmak istemiyorum arkadaşlarla supplement satalım dedik ama şehrimizde bir yer zaten çok ucuza satıyor. Sizce ne satabiliriz?

Arkadaşlar lisede yapılacak alım satım tarzı işler var mıdır? Hesap alım satımla uğraşmak istemiyorum arkadaşlarla supplement satalım dedik ama şehrimizde bir yer zaten çok ucuza satıyor. Sizce ne satabiliriz?
Onarıma eliniz yatkınsa arızalı pc parçası onarıp satın. Güzel kar getiriyor. Lisede sağlam cep harçlığı çıkarmıştım o yoldan ben.

Eğer yazma yeteneğine güveniyorsan freelance işlere yönelebilirsin. Veya Adobe programlarına aşinaysan tasarımcı olarak da bu işte çalışabilirsin.

İlgin olan bir dükkana git çalışmak istiyorum boş zamanımda de gir çalış.

Kafeler olur, bilgisayarcılar olur, yerel mağazalar olur.

Gir fast-food larda part-time çalış. Hem çalışma hayatını öğrenir hem de yeni arkadaşlar ile tanışırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onarıma eliniz yatkınsa arızalı pc parçası onarıp satın. Güzel kar getiriyor. Lisede sağlam cep harçlığı çıkarmıştım o yoldan ben.
Okuduklarım arasında tek mantıklı olan buydu :D

Dostum illegal bir şey önermek yasak mı değil mi bilmiyorum hatta bu bir öneride değil sana şunu söyleyeyim güzel toptancı bulduktan sonra puff satımı bahsedilen şeylerden çok daha karlı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı