Lisede zorbalıkla nasıl başa çıkılır?

Konu sahibinin yaşını ve nasıl bir yaşam stiline sahip olduğunu az buçuk anladım. Biraz pasif, utangaç bir kişiliğe sahip muhtemelen fakat bu tarz olaylarda susman sana ilerde de çok büyük sıkıntılar yaratır. Yarın öbür gün iş hayatına atıldığında sıkıntı yaşadığın bir kişi olursa napacaksın iş mi
değiştireceksin? O yüzden hak edene hak ettiğini ver. Kafan ağrımasın.

Konu sahibinin yaşını ve nasıl bir yaşam stiline sahip olduğunu az buçuk anladım. Biraz pasif, utangaç bir kişiliğe sahip muhtemelen fakat bu tarz olaylarda susman sana ilerde de çok büyük sıkıntılar yaratır. Yarın öbür gün iş hayatına atıldığında sıkıntı yaşadığın bir kişi olursa napacaksın iş mi
değiştireceksin? O yüzden hak edene hak ettiğini ver. Kafan ağrımasın.
Kariyer hayatımda kimseyi şımartmamak gerektiğini öğrendim sanırım.

En yakın dövüş salonuna git.

Elalemin şımarık oğlu yüzünden neden sınıf değiştirecekmiş anlamadım. Lisede benle uğraşan kilolu bir arkadaş vardı, en son dayağı yiyince aklı başına geldi. Uğraşmayı bırak, göz göze bile gelemiyordu benle. Sorundan kaçmak değil, onunla baş etmek çözümdür. Bu tiplerden korktukça, cevap vermedikçe daha çok üstünüze çıkarlar.
Hocam konu sahibinin kişiliği hakkında bilgim olmadığı için bir öyle bir tavsiyede bulundum. Şahsi olarak hiç bir zaman bana yapılanı oturup yemedim mesajınızda haklısınız ancak tavsiye verirken daha temkinli olmam gerekiyor diye düşündüm. Geri karşılık vermeyi belki siz yada ben kaldırırım ama herkes kaldıramaz. Olay sadece fiziksel güçte bitmiyor. Ya hocam sıkıntı şu bu tipler mitoz bölünme gibi türüyorlar. Yani arkanız yoksa karşılık vermek cidden zor.

Hocam konu sahibinin kişiliği hakkında bilgim olmadığı için bir öyle bir tavsiyede bulundum. Şahsi olarak hiç bir zaman bana yapılanı oturup yemedim mesajınızda haklısınız ancak tavsiye verirken daha temkinli olmam gerekiyor diye düşündüm. Geri karşılık vermeyi belki siz yada ben kaldırırım ama herkes kaldıramaz. Olay sadece fiziksel güçte bitmiyor. Ya hocam sıkıntı şu bu tipler mitoz bölünme gibi türüyorlar. Yani arkanız yoksa karşılık vermek cidden zor.
Kısa boylu şımarmış birisi,dediğim gibi öyle bir durumda karşılık veririm ama arkası var. Hatta anlattığına göre arkasındakiler hapis yatan insanlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı