Lisedeki Saygısız Kişiler

Böyle bir olayda okulu bırakma düşüncesine giren birinin potansiyel kararını yazdım. Nereden bakarsan öyle anlarsın.

Bırakmış bırakmamış bana ne, bana okumuyor sonuçta. Hayata karşı güçlü olmazsanız sizi daha çok ezerler. Herkes mesajı alamaz normal olarak.
30 tane dana'nın içinde güçlü olmaya çalışsan ne yazar. Zaten gürültüden vb. bişey anlayacağı yok derslerden.

@NobodyAnymore O zaman beynini çalıştırıp öğretmenine, müdür yardımcına şikayet edersin. Okulu bırakmak gibi bir şey yapmazsın. Anladın?
Dostum ama tüm okul öyle zaten. 😂 Şikayet etmeyi denemiştir ve bir işe yaramadığını anlamıştır arkadaş.
Bu arada hala arkadaşın okulu bırakma kısmında takılı kalmışsın. Ciddi ciddi bırakmayacak zaten hepimiz biliyoruz. Konu o değil yani.

Böyle bir olayda okulu bırakma düşüncesine giren birinin potansiyel kararını yazdım. Nereden bakarsan öyle anlarsın.

Bırakmış bırakmamış bana ne, bana okumuyor sonuçta. Hayata karşı güçlü olmazsanız sizi daha çok ezerler. Herkes mesajı alamaz normal olarak.
Ne potansiyel kararı gereksiz laf kalabalığı yapmışsın, gerçekten okulu bırakmayacağını hepimiz biliyoruz.

Ayrıca arkadaş sinirinden bir konu açmış senin burada gelip de ''işi de bırakırsın umarım'' demen, evde sandalye kırıldı diye mobilya takımını değiştirmek lazım demek gibi bir şey. Sana okumuyor evet ama senin de bu yazdıklarının arkadaşa faydası olmuyor.

Ne potansiyel kararı gereksiz laf kalabalığı yapmışsın, gerçekten okulu bırakmayacağını hepimiz biliyoruz.

Ayrıca arkadaş sinirinden bir konu açmış senin burada gelip de ''işi de bırakırsın umarım'' demen, evde sandalye kırıldı diye mobilya takımını değiştirmek lazım demek gibi bir şey. Sana okumuyor evet ama senin de bu yazdıklarının arkadaşa faydası olmuyor.
Katılıyorum üstte de onu belirttim bende.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı